Twee succesvolle Amsterdamse merken slaan de handen ineen. Het resultaat: The Sneakers.

Als twee stijlvolle Nederlandse merken de krachten bundelen, kan dat natuurlijk eigenlijk alleen maar iets bijzonders opleveren. Mr Marvis en Filling Pieces vonden elkaar in een unieke samenwerking die heeft geleid tot een supermooie verzameling sneakers. 

Deze collectie, bestaande uit acht stijlvolle suède sneakers, krijgt een naam die in lijn is met de andere collecties van Mr Marvis: The Sneakers 

Mr. Marvis is hét merk dat shorts naar een hoger niveau wist te tillen en tot een stijlvol mannen-kledingstuk wist te transformeren. Knap gedaan. Inmiddels maakt Mr Marvis ook prachtige tops, chino’s en jeans. Sneakers zijn dus een logische stap vooruit voor het succesvolle merk. 

Als je aan sneakers denkt met dezelfde hoogwaardige uitstraling als de collecties van Mr Marvis, dan kom je al snel uit bij Filling Pieces. Dit Amsterdamse merk van oprichter Guillaume Philibert is al jarenlang een ongekend nationaal en internationaal succes. 

De schoenen van Filling Pieces onderscheiden zich in kwaliteit, pasvorm, uitstraling, stijl én in prijs. Want hoewel de sneakers van Filling Pieces qua materialen in het allerhoogste segment thuishoren, zijn ze gelukkig goed te betalen.

Mr Marvis by Filling Pieces is de benaming van deze bijzondere collab. Het is beide merken gelukt om deze sneakers tot een zó stijlvolle schoen te maken dat je er bij alle gelegenheden goed mee voor de dag komt. Perfect voor bij een smart casual dresscode.

De schoen heeft ton-sur-ton-veters en een tweekleurige zool in wit en grijs. Eind deze maand verschijnt een variant in nappa-leer met nubuck-accenten en een tweekleurige zool. Klinkt nu al top.

Mr Marvis by Filling Pieces The Sneakers €199