Op de rode loper met een horlogetasje

Bij de Video Music Awards werd het oog deze keer getrokken door een geweldig rood tasje.

murda beatz vma awards horloge fendi

Murda Beatz is een muzikant, maar om misverstanden te voorkomen: hij is niet de rapper Murda die op 30 januari 1984 in Amsterdam-Noord geboren werd als Önder Dogan, en die je kent van de nummer 1-hit Rompe (met Priceless en Frenna).

Deze Murda Beatz werd op 11 februari 1994 in Canada geboren als Shane Lee Lindstrom. Hij is een dj en producer van hits voor uiteenlopende artiesten, onder wie Drake, Gucci Mane en Travis Scott.

Gisteren melde Murda Beatz zich bij de Video Music Awards (VMA) in New Jersey met een klein schoudertasje in de kleur van de rode loper. Althans, de kleur van de loper was zwart, maar het tasje van Murda Beatz was rood. Murda deed er zelf verslag van op zijn instagram-account.

De Video Music Awards zijn steevast spraakmakende evenementen, niet alleen vanwege de prijsuitreikingen (Taylor Swift won Video of the Year voor All To Well), maar ook vanwege de outfits die de muzikanten aantrekken voor het oog van de vele camera’s.

Murda Beatz kwam gekleed in een bordeauxrood pak van het Italiaanse Fendi. Hij droeg voorts fraaie loafers en een knappe ketting, maar het oog werd toch het meest getrokken door het rode tasje.

https://www.youtube.com/watch?v=VjWAKn1xofw

Dat tasje van Murda Beatz was niet gevuld met de gebruikelijke accessoires (telefoon, autosleutels, peuken), maar met de horlogecollectie van de muzikale Canadees.

Die collectie mag er zijn: Richard Mille, Patek Philippe, Audemars Piquet en Rolex. Toch blijven we erbij dat het tasje uiteindelijk de show stal.