Nederlands bedrijf ontwerpt luxe onderzeeër

Het Nederlandse U-Boat Worx heeft zijn nieuwste vlootlid gepresenteerd: het Under Water Entertainment Platform genoemd, of kortweg UWEP, maar we geven de voorkeur aan partysub.

Reizen
nissan ariya
Zen op vier wielen
Door Arno Kantelberg
Reizen
De 7 mooiste privé-eilanden voor deze zomer
Door Jorrit Niels

De eerste in zijn klasse, de ‘sub’ heeft een lengte van 35 meter en kan duiken tot een diepte van ruim 200 meter. Het Nederlandse bedrijf, dat gespecialiseerd is in zowel particuliere als commerciële duikboten, zegt dat het schip is ontworpen om de meest ‘prestigieuze en gedenkwaardige evenementen ter wereld’ te organiseren. Op zich staan we wel open voor een perspresentatie onderwater.

Onderzeese Gym

Het interieur beslaat meer dan 1.600 vierkante meter en biedt plaats aan 120 gasten, samen met de bemanning. De ruimte kan door de eigenaar (of exploitant) worden ingericht met bijvoorbeeld een restaurant met 64 zitplaatsen, een onderzeese gym of een onderwatercasino. Uiteraard zijn luxe toiletten en een grote kombuis standaard.

De UWEP kan tot 18 uur onder water blijven. Genoeg tijd voor een diner met een Michelin-ster, een pokertoernooi of een van de meest exclusieve bruiloften die je je maar kunt voorstellen.

Zonnedek

Wat de visuals betreft, heeft de UWEP een slanke, gestroomlijnde look die veelzijdig genoeg is om een ​​eindeloos aantal evenementen te huisvesten. Om het nog aantrekkelijker te maken, beschikt het over een zonnedek, waar gasten en feestgangers achterover kunnen leunen en genieten van het prachtige uitzicht op de stad waar je je bevindt. Ten slotte heeft het een topsnelheid van 3 knopen.

Dit blijft niet lang enkel een overdadig concept, U-Boat Worx is namelijk al bezig met partners en geïnteresseerden.

Beeld: U-Boat Worx

Reizen
nissan ariya
Zen op vier wielen
Door Arno Kantelberg
Reizen
De 7 mooiste privé-eilanden voor deze zomer
Door Jorrit Niels