Nike en Off-White lanceren heerlijke capsulecollectie

Nike en Off-White hebben wederom een capsulecollectie gecreëerd om je vingers bij af te likken.

Noem een beter collab-duo dan Nike en Off-White, wij wachten wel even. In de loop der jaren heeft de nauwe band tal van bijzondere collecties en toffe items opgeleverd. We kunnen wel stellen dat dit één van de sterkste modepartnerships is op het gebied van streetwear die ooit tot stand kwam. Mede natuurlijk door de inmenging en visie van wijlen Virgil Abloh.

De afgelopen tien jaar hebben Nike en Off-White talloze sneakers gelanceerd, waaronder enkele van de meest gewilde ontwerpen van het afgelopen decennium. Daarnaast werden diverse kledingcapsules op de markt gebracht: van T-shirts en volledige joggingpakken tot andere bijzondere boven- en onderkleding.

In de nieuwste capsulecollectie vinden we items waar we de koude wintermaanden goed mee kunnen doorstaan. De grootste eyecatcher: een waterafstotend jack. Wat vooral opvalt is het bijzondere koordsysteem dat we herkennen van de Off-White x Nike Dunk Low en Nike Air Force 1 Mid. In de capsulecollectie vind je graffiti-geïnspireerde branding van beide merken op de items.

Er is onder andere een trainingsjack in groen of zwart fleece en een waterafstotende broek, tevens in groen en zwart. Laatstgenoemde heeft een oversized fit en je kunt de broek strakker maken middels de trekkoorden bij de knie en zoom. Tevens is er een zwarte dameslegging en groene cap.

Alle zeven kledingstukken uit deze Off-White x Nike-capsulecollectie zijn verkrijgbaar via Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Voor het petje leg je $50 neer, voor het waterafstotende jack $500.

Meer informatie vind je hier en hier.