Black Phantom, vanaf vandaag verkrijgbaar

Nike en Travis Scott introduceren een nieuwe sneaker, deze keer opvallend zwart, maar met witte details.

Travis Scott Nike

Terwijl Adidas de wonden likt na het afscheid van Kanye West en zijn Yeezy’s, voegt Nike een nieuwe loot toe aan de vruchtbare samenwerking met Travis Scott. Op donderdag 15 december dropt Nike de Travis Scott Black Phantom.

De samenwerking tussen Nike en de rapper heeft nog niets van de glans verloren. Dat pakken ze slim aan door het aanbod schaars te houden en de markt niet om de haverklap te overspoelen met een nieuwe schoen.

Na de reverse mocha, Fragment en OG is er nu een Travis Scott Air Jordan 1 Low in het zwart. Deze Black Phantom heeft de herkenbare omgekeerde swoosh, geaccentueerd wordt door witte naden die elders ook zijn doorgevoerd – subtiel

Op de hielen is er – ook al in het wit – een knap borduurwerkje. Op de binnenzolen vind je versieringen in het zwart en rood. Elk paar wordt bezorgd in een bijpassende zwarte doos. Daarin zitten uiteraard extra veters, maar ook een zwarte zakdoek annex bandana.

Waar kun je dit paar kopen? Bij een select aantal verkooppunten wereldwijd. Is je portemonnee goed gevuld, dan kun je een set reserveren bij Stockx.