Dit is in oktober te zien op HBO Max

Het hoogtepunt? Ongetwijfeld het tweede seizoen van The White Lotus. Waar ze Hawaii verruilen voor Sicilië.

Naast Netflix, Disney+ en Amazon’s Prime Video is HBO Max de zoveelste streamingdienst waar je bingewaardige series en films vindt. In oktober zijn dit de hoogtepunten.

The White Lotus seizoen 2 – vanaf 31 oktober

De Emmy-winnende HBO-serie van Mike White keert terug. Het tweede seizoen van de satirische serie speelt zich af in een exclusief Siciliaans resort en volgt gedurende een week verschillende gasten en medewerkers. Jennifer Coolige is weer te zien als Tanya McQuoid en nieuwe personages worden gespeeld door onder meer F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Beatrice Grannò, Meghann Fahy, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson en Will Sharpe.

Pennyworth: The Origin of Batman’s Butler – vanaf 7 oktober

Inmiddels alweer het derde seizoen waarin we de origin story zien van Batman’s trouwe butler. De serie volgt Alfred Pennyworth, een Britse voormalig SAS-soldaat die in het Londen van de jaren 60 een beveiligingsbedrijf begint en een samenwerking aangaat met de jonge miljardair Thomas Wayne en zijn vrouw Martha, voor de geboorte van hun zoon Bruce Wayne. 

The Vow Part Two – vanaf 18 oktober

We krijgen een zeldzame blik in de binnenste cirkel van Keith Raniere via interviews met bijvoorbeeld NXIVM mede-oprichter Nancy Salzman. Het volgt de juridische en emotionele verhalen van de oprichters, aanhangers en overlopers van de groep als nieuw bewijs en verbluffende onthullingen aan het licht komen, terwijl federale aanklagers en advocaten deelnemen aan een proces in de nationale schijnwerpers.

Avenue 5 – vanaf 11 oktober

Hugh Laurie en Josh Gad keren terug voor een tweede seizoen en dit speelt zich veertig jaar in de toekomst af wanneer reizen door het zonnestelsel niet langer een scifi-fantasie is, maar een booming miljardenbusiness.