Olcay zorgt nu ook voor jou

Althans, voor jouw huid. Olcay Gulsen introduceert een verzorgingsmerk voor mannen.

De verzorgingslijn voor mannen die Olcay Gulsen lanceert, heeft ze Gentle genoemd. De collectie bestaat uit vier producten, te gebruiken volgens een eenvoudig stappenplan. (De term ‘eenvoudig’ gebruiken we hier niet toevallig; ervaring leert dat je het ons mannen niet te moeilijk moet maken  inzake de eigen bodycare.)

De producten van Gentle bieden quick fixes door direct issues aan te pakken, maar ook lange termijn-oplossingen voor onder meer grove poriën, een droge of doffe huid, irritaties en fijne lijntjes.

Check je huid. Het kan van levensbelang zijn.

Het stappenplan

  • Nr. 0: Lichte, schuimende cleansing gel die de huid van vuil en onzuiverheden reinigt, terwijl het zorgt voor een gehydrateerd gezicht.
  • Nr. 1: Essential Serum met tien procent niacinamide verzacht, kalmeert en vermindert oneffenheden, de zichtbaarheid van poriën en egaliseert de huid.
  • Nr. 2: Day Cream die de huid 24 uur lang hydtrateert middels een cocktail van ingrediënten.
  • Nr. 3: Miracle Blur (geïnspireerd op de bestseller uit de vrouwencollectie) vervaagt de poriën, maakt fijne lijntjes minder zichtbaar, vermindert roodheid en creëert een matterend effect. 
  • Nr. 4: Skin Perfector creëert een zijdezachte, matte finish die de hele dag blijft zitten. Met SPF20 om de huid tegen UV-straling te beschermen.

De gehele Gentle-collectie vind je hier.