Opgezwollen ogen? Zo kom je er in twee minuten vanaf…

Uit België komt meer dan uitstekend bier. Zoals deze instant oplossing voor wallen & kringen.

De uitkomst voor mensen met wallen, donkere kringen of opgezwollen ogen wordt op de mark gebracht door huidverzorgingmerk Remescar. Het is een crème die in twee minuten en vanaf de eerste keer aanbrengen, je wallen, kringen en zwellingen verhelpt. Het resultaat blijft –zo luidt de claim – wel tien uur zichtbaar. De crème bevat 87% natuurlijke ingrediënten. Onze Belgische vrienden hebben ‘m dan voor het gemak ook de Remescar Crème voor Wallen en Donkere Kringen genoemd.

Hoe werkt dat?

De crux zit ‘m in het gebruik van kleimineralen in de crème. Die drogen op en trekken zo je huid en dus ook je wallen strak. Eigenlijk zoals bij een kleimasker, maar dan aanzienlijk subtieler. Met een tube Remescar Crème voor Wallen en Donkere Kringen van 8 ml doe je 180 keer.

Zo ga je te werk

Je brengt een minimale hoeveelheid, écht een piepklein stipje, aan op de kring of wal. Dat klop je vervolgens met je vinger in je huid – vooral niet wrijven.  Twee minuten wachten en geen grimassen trekken: klaar!  

Soms zie je een witte waas waar je de crème hebt aangebracht. Bijvoorbeeld omdat je geen gewone verzorgende crème onder het spul hebt aangebracht. Of omdat je teveel ervan hebt gebruikt. De witte waas was je eraf met wat water.