Laat je voeten eens onder handen nemen.

Je voeten worden weer aan het genadeloze daglicht blootgesteld. Laat ze eens door een professional zomerklaar maken. Waarom? Omdat het kan!

Het is zomer: tijd om je voeten de ruimte geven. Maar na een winter in vochtige sokken en krappe schoenen zijn ze niet op hun best. Toch wachten de flipflops en de Birkenstocks op je.

Hoe je je voeten op eigen kracht weer toonbaar krijgt lees je hier. Maar je kunt jezelf en je voeten ook eens laten verwennen door een professional in plaats van zelf in de weer te gaan met eeltrasp en nagelschaartje.

Soap Treatment Store heeft een pedicurebehandeling ontwikkeld speciaal voor de mannenvoeten. Je nagels en nagelriemen worden daarbij onder handen genomen. Ook wordt eelt weggehaald – wist je dat veel mannen ook eelt hebben tussen hun tenen? – en eventuele haren op de tenen worden eveneens weggehaald.

The feet of a gentleman

Daarbij worden je voeten gemasseerd, krijg je een ontspannend voetbad… kortom relaxen to the max. En als je een transparante, dus onzichtbare, laklaag op je nagels wil, dan doen ze dat ook. Als je juist een kleurtje wil, dan doen ze daar ook niet moeilijk over.

De Pedicure for gentleman duurt 45 min en kost net geen vijf tientjes. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Eindhoven.

Pedicure

Natuurlijk kun je ook een afspraak boeken bij de traditionele pedicure. De behandeling bestaat in de regel uit het reinigen en desinfecteren van de huid, het knippen van je nagels, het verwijderen van eelt en eventuele likdoorns, reinigen van de nagelomgeving en – jazeker – het verzorgen van je voeten met een speciale voetencrème of een huidolie. Prijzen liggen tussen de €25 en €30. En daarvoor worden je voeten ook nog lekker gemasseerd.