Eerst luisteren, dan stemmen

torentje den haag
Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

In aanloop naar de verkiezingen van 22 november worden we overladen met politici en politieke duiders in talkshows. Dat is niet gek, want er staat veel op het spel nu Mark Rutte na dertien jaar afscheid neemt als premier.

Belangrijk dus om over ruim drie weken in het stemhokje goed beslagen ten ijs te komen, want het draait allemaal om onze toekomst. 

Als je aan al die debatten en interviews op TV en radio (en in de kranten) nog niet genoeg hebt om uiteindelijk heel weloverwogen een vakje rood te kleuren, is er ook nog een aantal politieke podcasts waar je je oor te luister kunt leggen.

Zo presenteert streamingdienst Podimo vanaf vandaag vijf interessante politieke podcasts en behandelt het in het dagelijkse Podimo Headlines het belangrijkste politieke nieuws van de dag.

Omdat je voorkeur voor een podcast heel persoonlijk is, zullen we je niet adviseren. Maar Walhalla (van Sander Schimmelpenninck), BV Nederland (richt zich op het economische aspect) en Dijkhoff & Segers (van de voormalige politici Klaas Dijkhoff en Gert-Jan Segers, die het vaker met elkaar oneens zijn dan eens) zijn bij ons favoriet.

En als je er dan na uren luisteren helemaal klaar mee bent, dan is er altijd nog – ter lering en vermaak – deze onvolprezen podcast De Stijlpastoor via BNN. 

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels