Dit Portugese vakantiehuis komt met je eigen Land Rover Defender

Een designhuis voor acht vrienden, inclusief je eigen vintage Land Rover Defender.

Reizen
Pan Am stijgt weer op in 2025
Door Jorrit Niels
Reizen
nissan ariya
Zen op vier wielen
Door Arno Kantelberg

Pluspunt: kost je eens geen fortuin voor een week. Mits je het door acht kunt delen, dat dan weer wel.

Wat we zelf tegenkomen en wat we jullie soms voorschotelen is de ene bijzondere Airbnb na de andere extreem luxe villa en jaloersmakend resort.

Vintage autospecialist Cool & Vintage uit Lissabon heeft nu ook een villa op de markt gezet. Eén van de extra’s is één van hun eigen creaties, een vintage Land Rover Defender.

De villa met vier badkamers is een mix van hout en beton en ligt in het dorpje Comporta. Zo’n anderhalf uur ten zuiden van Lissabon. Ontworpen door Jose Alberto Charrua met een cool en vintage – merk je de verwijzing naar de autobouwers – uiterlijk. Dit zie je vooral terug in het houtwerk, de rustgevende terrassen en een aanzienlijk zwembad.

Vanbinnen is het geen extreme luxe, maar het ontbreekt je aan niets. Met een mooie open haard en goed uitgeruste keuken als twee interieur-hoogtepunten. Buiten wacht er een oranje Defender op je voor als je op ontdekking wil gaan in Lissabon of het dichtstbijzijnde nationale park. Voor meer info, reserveringen en prijsinfo ga je naar de Cool & Vintage site

Reizen
Pan Am stijgt weer op in 2025
Door Jorrit Niels
Reizen
nissan ariya
Zen op vier wielen
Door Arno Kantelberg