Win een ‘SWEET’ Weekend tijdens Pride Amsterdam

Booking.com biedt je de kans op een onvergetelijk Pride Amsterdam weekend in het beroemde brugwachtershuisje op de Amstel, in het hart van de Canal Parade.

brugwachtershuisje amstel amsterdam

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam en de beroemde Canal Parade introduceert Booking.com het Pride Amsterdam Canal ‘Sweet’ Weekend. Booking.com, hoofdsponsor van Pride Amsterdam, biedt één gelukkig paar een memorabele Canal Parade-ervaring aan tijdens het slotweekend van Pride Amsterdam.

Van 4 tot 6 augustus verblijf je twee nachten in het beroemde brugwachtershuisje van SWEETS hotel Amstelschutsluis. Dat huisje bevindt zich midden op de Amsterdamse Amstel, in het hart van de weekendvieringen. Op zaterdag 5 augustus is de beroemde Canal Parade over de grachten van de hoofdstad.

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje aangekleed met portretten van bekende LHBTI+-gezichten, gefotografeerd door Cyriel Jacobs, oprichter van Stunnin, het eerste drag magazine van Nederland.

Als gast van het brugwachtershuisje wordt je door een privé-kapitein per boot naar de unieke suite op het water gebracht. Daar wordt je verwelkomd door de Peruaans-Nederlandse drag-icoon en booking.com Travel Proud-ambassadeur Envy Peru.

Beide gasten krijgen van Envy Peru een exclusieve make up-tutorial om de ultieme Pride Amsterdam-look te creëren. Vervolgens krijg je ook nog een een persoonlijke fotoshoot met Cyriel Jacobs, met de Amstel als achtergrond.

Het programma begint met een bezoek aan een van ’s werelds allereerste Travel Proud-gecertificeerde accomodatie, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, waar een expositie te zien is met iconische modeartikelen van een aantal beroemde Nederlandse dragqueens.

Vervolgens geniet je van een lunch in Bridges, het beroemde restaurant van hotel The Grand aan de gracht. De kapitein brengt je met de boot weer terug naar je suite op de Amstel.

Dag twee begint met ontbijt op bed met uitzicht op de grachten, om vervolgens naar het VIP-deck aan de overkant te gaan, de beste plek in Amsterdam om te genieten van de kleurrijke Canal Parade.

Booking.com introduceerde in 2021 het Travel Proud-programma om accomodaties te ondersteunen met inclusieve gastvrijheidstraining. Niet alleen helpt deze training de specifieke uitdagingen waar LGBTQ+-reizigers mee worden geconfronteerd te begrijpen, ook helpt het te begrijpen wat er gedaan kan worden om elke gast zich meer welkom te laten voelen, ongeacht waar ze vandaan komen, van wie ze houden of hoe ze zich identificeren. Het programma is wereldwijd beschikbaar in het Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Braziliaans-Portugees en Duits, met minstens één keer per week trainingssessies in alle talen. Er zijn nu wereldwijd meer dan 35.000 gecertificeerde accommodaties op Booking.com, waaronder meer dan 570 in Nederland, met gastvrije Travel Proud-verblijven in 122 landen en gebieden en meer dan 9.000 steden.

Het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar voor één gelukkig paar van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023 voor een symbolisch bedrag van slechts € 20,23, ter ere van de Canal Parade van dit jaar.

De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 om 10:00 uur Nederlandse tijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Kijk voor meer informatie hier.