Een geur kiezen op afspraak in hartje Amsterdam

In het centrum van onze hoofdstad kun je bij Real Skin Care on demand terecht – ook buiten gewone openingsuren.

De winkel Real Skin Care is sinds kort gevestigd in hartje Amsterdam, in de Laurierstraat – net naast De Negen Straatjes. Om de hoek dus bij het legendarische café Rooie Nelis – inmiddels gesloten en middenin een grondige make-over.

Bijzonder aan de winkel is dat er naast de reguliere openingstijden een on-demand service is waarmee je 24/7 op afspraak terecht kunt. Handig dus als je overdag nooit tijd hebt. In een sfeervolle ruimte staat het volledige assortiment gepresenteerd, van gezichts- en haarverzorging tot aan badzout en parfums.

Online & steen

Real Skin Care was al een webshop met natuurlijke (huid)verzorgende producten en parfum, en nu is er dus een eerste fysieke winkel. Eigenaar van zowel de stenen winkel als webshop is Melanie Oterdoom, hierboven rechts. Na jarenlang actief te zijn als vastgoedondernemer, besloot Melanie haar passie voor huidverzorging en parfum te volgen. En dat voerde tot het ontstaan van Real Skin Care. “Ons doel is om klanten hoogwaardige natuurlijke producten aan te kunnen bieden voor een redelijke prijs,” aldus Oterdoom. “Hiervoor kijken we ook buiten onze eigen landsgrenzen, we zoeken naar de beste producten van over de hele wereld.”

Genderless aanbod

Parfummerken die gevoerd worden zijn onder meer het Nederlandse Von Eusersdorff, Arquiste en het Italiaanse (mannen)modehuis Etro. Daarnaast is er haarverzorging van Moroccan Oil en Olaplexx, en huidverzorgende producten van Chatelier en Messiah and Eve. Nagenoeg alles is genderfree. Eerder werd in Amsterdam al deze parfumerie geopend.

Real Skin Care, Laurierstraat 168, 1016 PS Amsterdam. Openingstijden: Donderdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 19:00 uur. Daarnaast 24/7 geopend op afspraak.