Senada Greca is fit en daar kun jij nog wat van leren

Senada Greca heeft 1.7 miljoen Instagram-volgers en een fitnessregime waar je u tegen zegt. Eén die verdergaat met inhoud en meer is dan alleen wat aantrekkelijke foto’s. Mannen, let op, hier kan iedereen nog wat van leren.

Senada Greca

De in Albanië geboren Senada Greca behoort tot de absolute fitness-elite en valt zelfs binnen die klasse tot de ‘freak’-categorie. Al haar kennis en kunnen deelt ze op Instagram.

In tegenstelling tot veel ‘fitfluencers’ (soms meer een vloek dan een zegen), heeft Greca naast een knap uiterlijk ontzettend veel inhoud te bieden. Zo deelt ze regelmatig workout-video’s, die keer op keer bijzonder zwaar én creatief zijn. Haar focust ligt meestal op core- en beenkracht, zonder in te leveren op flexibiliteit. Je lichaam moet het werk doen en dat zul je in elke vezel merken.

Daarnaast schroomt ze niet om inzicht te geven in de uitdagingen waar ze tegenaan loopt, wat haar gemotiveerd houdt, wat ze écht eet (geen hapje uit een hamburger nemen voor de foto en vervolgens een salade van 300 calorieën opeten) en hoe ze haar leven inricht.

Vergaap je aan deze krachtige vrouw, die zich uit de oorlogssituatie in haar thuisland wist te worstelen en nu glorieert dankzij toewijding en consistent hard werken. En laat haar uiterlijk je niet misleiden om als man haar workouts niet aan te gaan, want je gaat gegarandeerd flink aan de bak moeten.