Sergio Herman ontvangt eerste nummer

Chefkok par excellence Sergio Herman ontving op een warme avond de eerste editie van de nieuwe ModMod. En zo zag dat er uit.

Bar Next aan de NDSM-kade werd anderhalve week geleden nog door The New York Times aangeprezen als dé go to place van Amsterdam-Noord, zowel voor the drinks al voor het restaurant. Voor de lancering van de nieuwe 268 pagina’s tellende editie van ModMod was er dan ook geen betere plek denkbaar.

Op een nazomers warme avond verzamelden zich meer dan honderd medewerkers, vrienden en fans van ModMod om de Zeeuwse chef-kok te zien en te horen, nadat hij uit handen van ModMod-hoofdredacteur Arno Kantelberg het eerste nummer in handen kreeg gedrukt. (De derde editie van ModMod ligt nu in de winkel; hier zorg je ervoor dat je nooit wat hoeft te missen.)

Sergio Herman vertelde kort over zijn beweegredenen om zijn restaurants in de Benelux te sluiten. Hij trekt richting het oosten, naar Singapore en Tokyo om precies te zijn. In het openhartige interview in ModMod #3 vertelt hij daar alles over.

De bartenders van Bar Next voorzagen de gasten behalve van champagne, ook van drie heerlijke cocktails en een speciaal voor deze avond gecreëerde mocktail (Gentleman’s club genaamd). De Doctor Earth-cocktail van het vaste menu (mezcal, chartreuse, basilicum, limoen) bleek de grote favoriet. En zo werd het, zoals dat heet, stiekem nog laat op een zwoele maandagavond.