Dit is de meest sexy kale man ter wereld

Iedere kale man vlucht tegenwoordig meteen naar de haarimplantaten, maar dat blijkt helemaal niet nodig.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 21: Prince William, Prince of Wales and Catherine, Princess of Wales attend a ceremonial welcome for The President and the First Lady of the Republic of Korea at Horse Guards Parade on November 21, 2023 in London, England. King Charles is hosting Korean President Yoon Suk Yeol and his wife Kim Keon Hee on a state visit from November 21-23. It is the second incoming state visit hosted by the King during his reign. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie

Uit recent onderzoek blijkt dat 87,5 procent van alle vrouwen kale mannen best aantrekkelijk vinden. Slechts 12,5 procent van de ondervraagde dames kwam met een negatieve recensie over mannen met een haarloos bolletje.

Maar welke kale man vinden ze dan het aantrekkelijkst” Het antwoord op die vraag is door SEO-agentschap Reboot onderzocht aan de hand van verschillende criteria, waaronder de wereldwijde online-zoekinteresse de grootste pijler vormde.

Het is niet voor het eerst dat Reboot dit onderzoek houdt. Vorig jaar publiceerden ze ook een lijst. Koploper in dat jaar was de Amerikaanse acteur Vin Diesel. Die moet echter dit jaar pas op de plaats maken. 

Top 5 

1. Prins William (score 9,9)

In zijn jongere jaren was William een hartenbreker met zijn uiterlijk, maar de kaalheid sloeg vroeg toe bij de huidige Britse kroonprins. Dat deed hem behoorlijk duikelen op de lijsten van aantrekkelijke mannen, maar hij is bezig met een indrukwekkende comeback. Met name zijn stem schijnt het goed te doen. En hij is een prins, dat wil ook nog weleens helpen.

2. Vin Diesel (8,8)

De Amerikaanse acteur pikte vorig jaar de titel van Meest Sexy Kale Man op, maar wordt dit jaar onttroond. Zijn diepe stem viel wel goed in de smaak, maar in lengte (5 ft 9) legt hij het af tegen de prins William (6 ft 2). 

3. Jason Statham (8,5)

Deze Britse acteur, hoofdrolspeler in menige actiefilm waarin vuisten vliegen en blikken altijd boos zijn, wordt geprezen om zijn symmetrische gezicht. Zijn afgetrainde lichaam spreekt blijkbaar ook aan, want jaarlijks wordt er zo’n 26.000 zoekopdrachten gegeven met de naam van onze actieheld in combinatie met de termen shirtless en naked

Worden roodharigen eerder kaal?

4. Samuel L. Jackson (7,3)

De Amerikaanse acteur werd deze maand door een obscuur blaadje nog uitgeroepen tot ‘sexiest man alive’. Terwijl Samuel L. Jackson notabene volgend jaar de 75 lentes aantikt! Maar de man die deze legendarische tirade afstak, rijpt als een fijne wijn.

5. Jeff Bezos (7,1)

Macht erotiseert, maar geld doet dat blijkbaar ook. Met een geschat bezit van 144 miljoen dollar is Amazon-oprichter Jeff Bezos een van de rijkste mannen ter wereld. Gek genoeg wordt er via Google ook vaak (zo’n 52.000 keer per jaar) gezocht naar de naam van deze miljardair in combinatie met de termen naked en shirtless – curieus maar waar.

Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie
Onderhoud
Dit kun je doen tegen scheerirritaties
Door Redactie