Sound and vision in je badwater  

Met deze gadget maak je van in bad gaan een ervaring die al je zintuigen prikkelt. Nou ja, bijna allemaal dan.

Je kent Lush waarschijnlijk als de uitvinder van de Bath Bomb. Eind jaren tachtig bracht het merk als eerste de bruisbal op de markt die van het nemen van een bad een energieke ervaring maakte.    

Klank en kleur

En nu lanceert Lush de Bath Bot, het eerste techproduct. Het is een hardware bath bomb die door de bijbehorende Lush-app technologie zorgt voor een bijzondere licht-, geluids- en kleurervaring die je zintuigen prikkelen in bad.

De Bath Bot van Lush heeft dezelfde grootte en vorm als de eighties bath bomb. Je legt ’m ook in je bad. Het nieuwe product heeft een opvallende, koepelvormige convex speaker voor 180-graden geluid en fullspectrum LED-verlichting.

Omring jezelf met audiobubbels en kleuren in het water voor totale ontspanning en inspiratie.

Hoe werkt het…

De Bath Bot kan via bluetooth gekoppeld worden aan de Lush-app, die toegang geeft tot de Lush Bathe-functie. Daarop vind je kleurschema’s die de Bot in bad projecteert (zie hieronder), maar ook complete afspeellijsten en zelfs geleide meditaties. Ook is er een Lush podcast die je kan beluisteren.

Voor een extra badervaring kies je bijvoorbeeld de afspeellijst met muziek van Lush Spa:  leun achterover en laat een reeks muzikale suites geïnspireerd op rustgevende volksmuziek en het ontspannende getjilp van vogels over je heen komen.

De geluiden die je meenemen in een sfeer zijn geselecteerd in samenwerking met het muziekplatform Majestic Casual.  Deze verzameling is een mix van zachte melodieën, verkwikkende ritmes en etherische vocalen die je naar ‘een plek van innerlijke rust en balans brengen’. Jaja, en dat allemaal in eigen badkamertje.  

De Bot komt eind 2023 op de markt maar je kunt je nu al inschrijven via de Lush=app voor Android en iOS. De prijs bedraagt tussen de 150 en 180 pond. Aan de bot is vijf jaar gesleuteld door Lush UK. Meer informatie vind je hier.