Actieve levensstijl? Dan is dit jouw ideale bril

Het Duitse sportmerk adidas, dat eerder samenwerkte met modemerken als Gucci en Prada, heeft nu voor Specsavers een exclusieve collectie designerbrillen ontworpen. 

De ontwerpers van adidas en de montuurexperts van Specsavers hebben een sportieve collectie gecreëerd onder de naam adidas Sport. Het is een collectie die zich bevindt op het kruispunt van sport en straatstijl, al tref je in de collectie ook een fraai model met zogenaamd browline-montuur, de ‘professorale’ bril waarvan het montuur de lijn van je wenkbrauwen (de browline) volgt.

De monturen van de zeer lichtgewicht brillen zijn voorzien van dubbel geïnjecteerde rubberen pootjes voor extra grip én comfort – ideaal voor de sportievelingen onder ons.

Ook goed om te weten: de brillen gaan lang mee (duurzaam!) dankzij lichtgewicht scharnieren en geïntegreerde veren. De adidas Sport-collectie van Specsavers is, kortom, ideaal voor mannen met een actieve levensstijl.

Op zoek naar een coole zonnebril? Hier vind je 6 suggesties.

Hoewel het lentezonnetje behoorlijk op zich laat wachten, hebben Specsavers en adidas toch maar rekening gehouden met een mooie zomer. De glazen in je monturen kun je namelijk afstemmen op je eigen wensen; je kunt kiezen voor reguliere glazen, zonneglazen, maar ook voor de dit moment razend populaire gekleurde glazen.

Over Specsavers

Specsavers is sinds 1997 in Nederland actief. Het Britse familiebedrijf exploiteert in Nederland 144 oog- en hoorzorgwinkels die gerund worden op joint venture-basis. Wereldwijd zijn er zo’n 2.300 Specsavers-winkels. De omzet van Specsavers in Nederland bedroeg in 2021-2022 175,7 miljoen euro.