Deze stomerij schenkt gin-tonic

Heb jij toevallig een kledingstuk klaarliggen dat gestoomd moet worden?

The Extraordinary Dry Bar

Had je toevallig net een overhemd dat gestoomd moest worden? Hup, de trein in dan, naar The Extraordinary Dry Bar in de Kerkstraat, Amsterdam.

Iedereen kan namelijk in The Extraordinary Dry Bar één kledingstuk kosteloos laten reinigen. Je levert hem in en haalt het op een nader moment weer op.

Dat klinkt als een reguliere stomerij, maar in deze stomerij staat een DJ te draaien en worden er cocktails geschonken door Stefan Sumuel, die je misschien kent van de Amsterdamse bar Feijoa. Stefan Sumuel is tevens winnaar van de Best Bartender Award 2022.

Cocktailkoning Stefan bouwt in The Extraordinary Bar zijn cocktails rondom Tanqueray 0.0. Alcoholvrij, zegt u? Inderdaad, maar Tanqueray 0.0 belooft dat deze gin niets inlevert op kwaliteit of smaak. Tanqueray 0.0 is gemaakt met dezelfde vier kenmerkende botanicals die worden gebruikt in Tanqueray London Dry Gin: jeneverbes, koriander, engelwortel en zoethout. 

Met andere woorden: luid het nieuwe jaar in met een alcoholvrije gin-cocktail. Want tja, waarom zou je dat niet doen? (Zin in een alternatieve gin-cocktail: kijk/proef hier.)

Plus: in de hele maand januari krijg je na je bezoek aan de wasserette een code waarmee je bij bestelling van een Tanqueray 0.0 cocktail bij Bar Feijoa er één gratis bij krijgt! Bar Feijoa vind je aan de Vijzelstraat 39, Amsterdam.

The Extraordinary Dry Bar, Kerkstraat 56, Amsterdam. Geopend op zaterdag 14 januari van 17:00 uur tot 20:00 uur. (Let op: er is een beperkt aantal stoombeurten beschikbaar.)