HBO’s Succession eindigt met spectaculair vierde seizoen (trailer)

Een serie die je vaker tegenkomt hier op ModMod. Niet lang meer, want HBO kondigde onlangs aan dat seizoen 4 de laatste zal worden. Geniet eerst nog even van de trailer.

Op 27 maart is het zover en we kunnen niet wachten om te zien waar de Roys momenteel staan. Al liet bedenker en schrijver Jeremy Strong wel weten dat dit seizoen de laatste wordt.

In de trailer lijken Logan Roy (Brian Cox) en zijn kinderen alles te doen wat nodig is om als beste uit de bus te komen in de verkoop van WaystarRoyco.

Helaas voor Logan – maar niet voor ons fans – zijn z’n kinderen Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) en Roman (Kieran Culkin) nog altijd hongerig. Zeker nadat hun opstand aan het einde van het derde seizoen werd verijdeld. Verwacht dus veel existentiële angst en verdeeldheid in de familie. Kort door de bocht: het wordt één groot messengevecht.

Twee winters terug liet de finale van seizoen drie van de veelgeprezen HBO-serie Succession de kijkers om verschillende redenen versteld staan. De spanning en wrok die het hele seizoen door sudderde onder de hele familie en hun financiers bereikten een kookpunt, dat culmineerde in een verraad dat niemand zag aankomen.

Na die adembenemende slotscène was het moeilijk voor te stellen waar de show vervolgens naartoe zou gaan. Gelukkig woedt de Roy-saga al spoedig voort.

Toen we de broers en zussen Roy voor het laatst zagen, werden Kendall (Jeremy Strong), Roman (Kieran Culkin) en Shiv (Sarah Snook) absoluut vernietigd door hun meedogenloze patriarch Logan Roy (Brian Cox), die neerkeek op hun aanbod van liefde met walging toen hij hen bij elke bocht te slim af was. Ondanks de poging van de drie om de controle over Waystar-Royco’s verkoop over te nemen, kwam Logan opnieuw als beste uit de bus. Dankzij, spoiler alert, Tom’s (Matthew Macfadyen) verraad.

Uit de trailer blijkt dat de broers en zussen Roy bij elkaar blijven en een nieuw plan bedenken om hun vader neer te halen onder de missie ‘New Gen Roys’. Maar Logan kijkt zoals gewoonlijk weer eens neer op zijn kroost.