Knap en fris via de brievenbus

Het abonnement op scheermesjes, dát kennen we inmiddels wel. Maar er zijn veel meer items voor je badkamer waar je je op kunt abonneren.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Een frisse mond zonder tandpasta te kopen. Maandelijks een nieuwe geur ,zonder zelfs maar een parfumerie binnen te stappen. Kwestie van het juiste abonnement afsluiten. Het gemak dient de mens, net wat je zegt.

Schone tanden via je deurmat

Smyle is de naam van een nieuwe tandpastavervanger. Het werkt als volgt: je houdt je tandenborstel even onder de kraan en neemt een Smyle Brush Mint tabletje in je mond. Je kauwt er even op en dan kun je met poetsen beginnen.

Het idee erachter is dat er op deze manier bespaard wordt op de plastic tubes waar gewone tandpasta in zit. De Brush Mints zijn verpakt in een composteerbaar kartonnen doosje en je bergt ze op in een navulbaar glazen potje.

De tabletjes zijn natuurlijk, vegan en vrij van microplastics, kunstmatige toevoegingen zoals SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en allergenen.

Ze smaken fris naar munt. De tabletjes schuimen dankzij de toevoeging van een natuurlijk kokosextract maar niet zo overdadig als je gewend bent. Smyle is er in een variant met én zonder fluor. Het wordt in Nederland gemaakt, in overleg met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.

Je kunt Smyle kopen bij winkels als Vitaminstore en Organic Food For You. Maar je kunt er dus ook een abonnement op nemen via wesmyle.nl. Dat kan vanaf €5,99. Alles wordt gratis en CO2-neutraal thuisbezorgd.

Geur aan de deur

Met een Parfumado abonnement krijg je elke maand een nieuwe geur opgestuurd. Eén die je zelf hebt uitgekozen. Desgewenst helpt de site parfumado.com je op weg middels een aantal gerichte vragen.  

Het is bedacht voor mannen die een parfumerie een doolhof vinden, waar je door de honderden geuren maar moeilijk je weg kunt vinden. Waar je te vaak naar huis gaat met een prijzige geur die het later toch nét niet blijkt te zijn. Maar het is ook ideaal voor mannen die wel van afwisseling houden op geurgebied.

Je kunt kiezen uit honderden geselecteerde parfums. Er is een omvangrijk aanbod van Italiaanse huizen als Armani, Gucci en Dolce & Gabbana maar ook van grote Franse namen zoals Dior en Guerlain. Ook niche merken zijn ruim vertegenwoordigd. Voor een vast maandbedrag van €14,95 ontvang je elke maand 8 ml van de geur van je keuze – in vakkringen heet dat een travelsize. Dat is ruim voldoende om je er dertig dagen mee te parfumeren. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en er zitten verder geen verplichtingen aan vast.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie