The Bear seizoen 3 is hier, eerder dan we dachten

Yes chef, deze zomer is het fenomeen terug.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

Een waar fenomeen: de Emmy Award-winnende serie The Bear. Hij krijgt een derde seizoen dat sneller arriveert dan we dachten.

Jeremy Allen White keert terug en we zien eindelijk een eerste korte teaser van seizoen 3, dat vanaf 27 juni in de VS is te zien op streamingdienst HULU. In Nederland kijk je The Bear op Disney+, maar een exacte datum is hiervoor nog niet bekend. Veel later dan eind juni zal het naar alle waarschijnlijkheid niet worden. Groot voordeel: in de VS droppen ze seizoen drie in één keer in plaats van een wekelijkse aflevering.

In de teaser hieronder zien we chef-kok Carmy Berzatto, klaar om weer aan de slag te gaan in de gloednieuwe keukens van zijn restaurant. White keert terug in de keuken. Alleen in het restaurant, midden in de nacht, terwijl hij in een camera staart die uitzoomt over Lake Shore Drive en de skyline van Chicago.

Lees ook: Je hoeft niet meer knap te zijn om aantrekkelijk gevonden te worden

Een clean en leeg decor dat een seizoen 3 voorspelt dat vers aanvoelt. Volgens het Amerikaanse The Hollywood Reporter zal dit nieuwe seizoen gaan over Carmy, Sydney (Ayo Edebiri) en Richie (Ebon Moss-Bachrach) die van plan zijn hun gastronomische restaurant op de voorgrond van de restaurantscene te brengen.

Niet alleen fans verwachten veel van seizoen 3 van de meeslepende serie. Ook critici kunnen niet wachten op een nieuw seizoen van de met prijzen overladen serie. Het eerste seizoen van The Bear won 10 Emmy’s, onder meer voor Outstanding Comedy en Outstanding Writing. Ook het tweede seizoen was een succes, maar de stakingen van schrijvers en acteurs van vorig jaar maakten het ingewikkeld welk jaar in aanmerking kwam om mee te doen aan de 75e Emmy Awards.

Seizoen twee won Golden Globes voor Beste Televisieserie, Musical of Komedie en voor acteurs White en Edebiri. Daarnaast is The Bear al twee jaar op rij uitgeroepen tot AFI Televisieprogramma van het Jaar en ontving het de serieprijs bij de Critics Choice Awards, met wederom winst voor White, Edebiri en Moss-Bachrach.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels