Nieuwe ‘The Offer’ trailer showt meer van ‘The Godfather’ making-of drama

Als je dacht dat

Entertainment
Minne Koole is een beetje koekoek
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Hij is er: de trailer van ‘Joker: Folie à De...
Door Redactie

Paramount+ heeft zojuist een nieuwe trailer gedeeld voor The Offer, de aankomende serie (28 april) waarin de creatie van The Godfather centraal staat. Miles Teller schittert als de beroemde Hollywood-producer Albert S. Ruddy met een indrukwekkende ondersteunende cast, waaronder Matthew Goode, Juno Temple, Giovanni Ribisi, Dan Fogler en Colin Hanks.

Het Hollywood van de jaren 70 zorgde voor een aantal hoogtepunten in de Amerikaanse cinema. Eén van dé voorbeelden hiervan is Francis Ford Coppola’s The Godfather. Als één van de meest iconische gangsterfilms ooit gemaakt en hoe deze film doorsijpelde in de cultuur, is het niet voor te stellen dat de film er bijna niet was geweest.

The Offer neemt je mee achter de schermen en laat zien hoe dit meesterwerk bijna nooit werd uitgebracht. De serie van 10 afleveringen draait voornamelijk om de producenten van de film, Albert S. Ruddy en Robert Evans, samen met de regisseur Francis Ford Coppola.

We zien Ruddy en wijlen beroemde talentmanager Bettye McCartt in de trailer, van wie de laatste wordt gespeeld door Ted Lasso’s Juno Temple. Ze brengen tijd door in het huis van Coppola, zoeken naar de juiste acteurs en komen in botsing met echte gangsters die beweren dat ze er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat deze film niet wordt gemaakt. Iets dat duidelijk nooit is gelukt.

Aangezien The Godfather dit jaar 50 wordt, past deze gedramatiseerde blik achter de schermen niet beter dan in 2022.

Entertainment
Minne Koole is een beetje koekoek
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Hij is er: de trailer van ‘Joker: Folie à De...
Door Redactie

One thought on “Nieuwe ‘The Offer’ trailer showt meer van ‘The Godfather’ making-of drama

Comments are closed.