5 simpele daden om haar blij te maken (plus 1 bonustip)

Tover een glimlach op haar gezicht met deze simpele handelingen. Zij blij, jij blij.

1 Uit met vrienden? Stuur haar een berichtje 

Zoals het nu eenmaal gaat als je met vrienden op pad bent, wordt er druk gediscussieerd en gaan er typisch mannelijke onderwerpen over tafel. Maar met een kort berichtje laat je merken dat je aan haar denkt. Zo’n berichtje wordt op dat moment niet verwacht, en onverwachte aandacht is de fijnste aandacht. Jij hebt het leuk; wens haar ook een fijne avond – simple comme bonjour. 

2 Sla een arm om haar heen 

Lopend op straat, of gewoon zittend op de bank, er is altijd wel een moment om een arm om haar heen te slaan. Hand vastpakken mag ook. Het klinkt ouderwets, maar het geeft haar een veilig gevoel. En ze voelt zich geliefd.

3 Schep op over haar op social media 

Via Facebook en Instagram stel je mensen die niet in jouw directe omgeving verkeren op de hoogte van jouw leven. Het is aardig om te laten zien dat zij deel van dat leven uitmaakt. Dat hoeft heus niet met een kleffe foto, helemaal niet. Als je maar wel laat zien, in tekst en beeld, dat je trots op haar bent.

4 Eet aan tafel 

Zeker doordeweeks ben je na een lange werkdag geneigd om met je bord eten op de bank te ploffen en Netflix aan te zetten. Kies er daarom eens voor om de tafel knap te dekken, flesje wijn erbij, misschien een muziekje op de achtergrond. Ga tegenover elkaar zitten; dit is de perfecte gelegenheid om met elkaar te praten. 

5 Spreek uit dat je haar waardeert 

En onderbouw dat. Zeg waarom je zo dol op haar bent. Vertel wat de reden is dat ze je trots maakt. Dat geeft niet alleen haar, maar jullie gehele relatie een injectie.

BONUS Friemel met haar haar 

Beetje kriebelen, beetje frummelen; vind ze lekker. Ís ook lekker.