Glad het nieuwe jaar in

ModMod heeft al heel wat scheerproducten voorbij zien komen, maar deze kenden we nog niet: de toner.

Wil je dit nieuwe jaar gladgeschoren beginnen, dan is er een nieuwigheid waar je je voordeel mee kunt doen.  

Het is bedacht door het Franse merk Clarins Men. Dit is al vijftien jaar lang een expert als het gaat om de verzorging van mannen. Bijzonder is dat van meet af aan Clarins plantenextracten aan zijn producten toevoegt – dus al lang voor dat groen hip & happening werd.

Complex type

Clarins Research heeft een complex met plantenextracten ontwikkeld, dat is aangepast aan de specifieke behoeften van de mannenhuid. Zo vind je in dit complex een kalmerend extract van zwarte bessen en energiegevend bizongras. Ook fijn: het zijn lichte texturen dus dat smeert makkelijk en voelt wel zo prettig.

Een heel nieuw product is de After Shave Soothing Toner. Een wát, horen we je denken. Een toner kun je zien als een lotion. Deze belooft van alles: zo kalmeert ‘ie de geïrriteerde huid na het scheren. Ook wordt zichtbaarheid van grove poriën verminderd, en verfrist en verstevigt het de huid.

Hoe je een toner gebruikt? Je dept het na het scheren in de huid. Het spul is lekker fris, niet plakkerig en niet-vettig. Voor 100 ml betaal je €40. Vanaf februari op de markt in Nederland. Meer scheertips vind je hier en hier.