Dit zijn de nieuwe Travis Scott x Air Jordan sneakers

Maak kennis met de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Canary: de nieuwste collab tussen de rapper en de Swoosh-gigant.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Canary

Het duurde even voordat er nieuws was over een nieuwe Travis Scott x Nike-sneaker. En of de samenwerking überhaupt gecontinueerd werd, was onzeker. Maar nu zijn er toch beelden opgedoken van een nieuwe sneaker die de naam draagt van Scott.

Via het sneakerleaker-account @sharkicks zijn er namelijk beelden opgedoken van een nieuwe sneakersamenwerking. De Travis Scott x Air Jordan 1 Low Canary, zoals de volledige naam luidt, is een combinatie van geel, blauw en wit. Deze tinten zijn geïnspireerd door de kleuren van Scotts middelbare school: Lawrence E. Elkins High in Missouri City, Texas.

Zoals je kunt zien hebben de sneakers een witte leren basis met gele suède overlays. Uiteraard is de kenmerkende achterwaartse Nike Swoosh van de rapper ook weer van de partij, deze keer in het blauw. Het Cactus Jack-logo is ook present op de zijkant en op de zolen.

De gelekte beelden zijn weliswaar voorzien van watermerken van @sharkicks, maar we kunnen toch wel duidelijk zien hoe de sneakers eruit gaan zien. Deze zullen overigens worden voorzien van zowel gele, rode als blauwe veters.

De ‘Canary’ is eigenlijk de eerste écht kleurrijke collab tussen de rapper en Nike, die in 2019 startte. Eerdere samen ontworpen sneakers waren wat terughoudender qua kleurenpalet. Sterker nog: het waren vooral de meer aardse tinten – bij de sneakers ‘Reverse Mocha’ en ‘Black Phantom’ bijvoorbeeld – die de hoofdrol speelden. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de Travis Scott x Air Jordan 1 Low Canary in de zomer van dit jaar gelanceerd en kost een paar $150.

Voor meer informatie klik je hier.