Tyler creëert voor Lacoste

Rapper/ontwerper Tyler, the Creator lanceert collectie met Lacoste.

tyler the creator

Le Fleur is het kledingmerk van Tyler, the Creator. Hij initieerde het merk in 2016 (hoewel het toen nog Golf Le Fleur heette – het golf-gedeelte heeft de rapper/ontwerper inmiddels laten vallen). Samen met het Franse modehuis Lacoste lanceert Le Fleur vandaag een gezamenlijke collectie.

In 2019 werkten Le Fleur en Lacoste al eerder samen aan een capsule-collectie die Tyler, The Creator presenteerde tijdens het Roland Garros-tournooi van dat jaar. Die collectie was in feite een voorproefje op de samenwerking zoals zich die nu manifesteert voor het najaar van 2023.

Het klassieke design van Lacoste is in deze collectie gemengd met de unieke kijk op de wereld van Tyler, the Creator. In de collectie zien we bijvoorbeeld knitwear in de vorm van een fantastische V-hals spencer en een geweldig kabelvest. Tyler, the Creator heeft vrolijk voortgeborduurd op de tennis-heritage van Lacoste (vrolijk zijn de ontwerpen van Tyler, the Creator sowieso altijd al).

Verder bestaat de collectie uit traditionele poloshirts, een Harrington-jas, appliqué T-shirts en sterling zilveren kettingen en armbanden met een vergulde Lacoste krokodillensluiting. Let ook op de bandplooibroek – er zijn ook bandplooi-jurken in deze unisex-collectie.

Vanaf vandaag is de collectie verkrijgbaar bij winkel Four, Van Baerlestraat 9 in Amsterdam