Laat je dit jaar niet afschepen met een paar sokken

Je krijgt ‘m gegarandeerd: de vraag wat je voor Vaderdag wil. Stropdassen en sokken heb je genoeg. Daarom vier originele suggesties waar je van opknapt.

Geen idee wat je moet vragen voor Vaderdag? Hieronder vier producten die onlangs in de race waren voor een Dutch Beauty Award. Originele items waar ook jij je voordeel mee kunt doen.

Vermoeide kop?

Een serum kan het verschil maken. Wat dat precies is? Zie het als een soort smeerbare powerdrank voor je huid. Het Nederlands/Belgische merk Routinely heeft er één voor elk probleem. Ga naar hun site, vul het vragenlijstje in en je komt erachter van welk serum jij het meeste baat gaat hebben. Ook plezierig: ze kosten geen vermogen, voor drie tientjes word jij al het baasje.

Vierkante ogen?

Geregeld droge ogen van het naar je beeldscherm turen? Of zijn ze vermoeid? Opgezwollen? Deze kleine tool leg je in je koelkast en laat je vervolgens in een halfuurtje ijskoud worden. Daarna rol je ermee rond je ogen. Het heeft een ongelooflijk verkwikkende en ontspannende werking én je rolt meteen ook je droge ogen weer naar normale proporties. Hou de Bright Eyed Cooling Eyeroller (€13) van Indah Beauty in je bureaula of in de binnenzak van je jasje want in no time ben je hooked.

Slechte slaper?

Kneipp ken je van de no=nonsens producten die een sympathiek prijskaartje hebben. Onlangs hebben ze de Good Night-lijn gelanceerd, een aantal producten die tot doel hebben om jouw nachtrust te verbeteren. Denk aan doucheschuim en een huidolie, maar er is ook een geurkaars (€5). Het kruidige en kalmerende aroma daarvan ontspant van top tot teen. Laat ‘m een haf uurtje branden voor je naar bed gaat.

Bleke Bert?

Zelfbruinen is het nieuwe zonnen: want het gaat razendsnel en is veilig. Dat kan op allerlei manieren. Met een paar druppels van de  C+C Vitamin Self-Tan Drops (€62) van Natura Bissé heb je instant een kleurtje. Met het pipet een paar druppels in je handpalm laten vallen en vervolgens met je vingers over je gezicht verdelen. Je kunt de druppels ook mengen met je verzorgende crème: dat smeert net wat makkelijker.