Meer sjans aan het eind van de maand

Het is een commercieel verzinsel dat bedacht is om je op kosten te jagen. Maar aan deze Valentijnsdag zit ook een minuscuul positief kantje.

Op 14 februari wordt er schaamteloos op je geweten gewerkt. Ben je niet in een relatie, aan het daten of verliefd – dan is er wat mis met je.

Hulp aan de single man komt uit onverwachte hoek:

Bij Lynk & Co in hartje Amsterdam is op deze dag een professionele fotograaf aanwezig die gratis een topfoto van je maakt. De actie vindt plaats in de Lynk & Co vestiging aan het Rokin 75 en duurt van twaalf tot zes. Het is op drop-in basis: wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is een fotogenieke plek. Dat bewijzen de sfeerbeelden in dit stuk.

Boost je liefdesleven

Het doel van deze actie is je datingprofiel(en) een extra boost te geven. Of je die inzet op Tinder, Happn, Raya, Gay Romeo, Grindr, Scruff of welke app dan ook, is uiteraard aan jou.

Met een beetje geluk, en dus met wat hulp, ontmoet je na de 14e eindelijk je ideale partner. Of heb je een leuke date. Of ga je gewoon lekker van bil. Woon je in het zuiden? Er is ook een vestiging van Lynk & Co in Antwerpen. Net als in Rome, Göteborg en Berlijn, overigens.

Wat is Lynk & Co?

Het is een automerk dat in 2016 werd opgericht door het Chinese Geely. Dat is het moederbedrijf van Volvo Cars, Polestar, Lotus en nog een reeks Chinese merken die wij hier niet kennen. Het hoofdkantoor staat in Zweden, vlakbij dat van Volvo. Het merk werd eind 2017 als eerste actief in China, waar het al snel goede resultaten neerzette. Sinds eind 2020 zijn ze ook present in Europa. Qua merkbeleving doet Lynk & Co eerder Zweeds aan dan Chinees.

Lidmaatschap

Het eerste model van Lynk & Co is de 01. De auto werd in 2017 samen met het merk in China geïntroduceerd. Bijzonder: Kopen kan voor een bepaald bedrag, maar je kunt je ook abonneren op een auto. Via een lidmaatschap betaal je een zeker bedrag per maand, waarvoor je in deze periode 1.250 kilometer mag rijden. Daarboven betaal je per extra kilometer bij.

Look & feel

Een Lynk & Co showroom wordt nadrukkelijk niet showroom genoemd, en ziet er zo ook niet uit, maar is het natuurlijk stiekem toch. Wel in een modern jasje: ze zijn opgezet als plekken waar evenementen worden georganiseerd, waar je kunst kunt bekijken en nog veel meer. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor een kop koffie. Het doel van zo’n club is het bouwen van een community. Elke vestiging in Europa heeft een eigen look and feel.

En o ja, je kunt de foto natuurlijk ook gewoon boven je bed hangen. Meer Valentijn vind je hier.