Een sjeik van een geur

Mirre, leer, wierook… dit is een parfum als een midden-oosters mysterie.

kameel
Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie

Van Cleef & Arpels Encens Précieux is een luxueuze uniseks geur die deel uitmaakt van de exclusieve Collection Extraordinaire van het merk. Zoals de naam al suggereert, is de geur geïnspireerd op de betoverende geur van wierook – een oriëntaalse houtachtige geur met een warm en sensueel karakter, alsof er elk moment een grot zich kan openen en een harem zich kan aandienen.

De nieuwe geur vermengt wierook met kruidige tonen van zwarte peper en roos in een bijna vurige topnoot die de zintuigen prikkelt. Deze tonen worden opgewarmd bij contact met een rokerig, zwoel hart van mirre en leer. Dan openbaart zich de wierook, waarna tabakstonen en vanille diepte en complexiteit toevoegen aan de geur.

Volgens parfumeur Jordi Fernandez is Encens Précieux een reis: “Ik stelde me voor dat de brandende zon op de grond scheen en zo een wierookboom zou doen ontstaan. En ik wilde de omhullende sensatie van die hete lucht vastleggen.”

Deze geuren brengen je naar bijzondere plekken op aarde.

Encens Précieux is een geur die geschikt is voor overdag en voor de avond. Eigenlijk iets meer voor de avond, als we eerlijk zijn, vanwege die unverfroren sensualiteit. Waar blijft die harem nou?

Van Cleef & Arpels Encens Précieux, adviesverkoopprijs €154 (75ml)

Over Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels is een Frans luxemerk dat bekend staat om zijn haute joaillerie, horloges en parfums. Het merk werd opgericht in 1896 door Alfred Van Cleef en zijn schoonbroer Salomon Arpels in Parijs. Van Cleef & Arpels staat wereldwijd bekend om zijn vakmanschap, creativiteit en innovatieve ontwerpen.

Naast sieraden produceert Van Cleef & Arpels ook luxe horloges die bekend staan om hun vakmanschap en verfijnde ontwerpen. Het merk heeft verschillende iconische horlogelijnen, waaronder de Alhambra- en Frivole-collecties.

Van Cleef & Arpels is een van de meest prestigieuze en invloedrijke namen in de wereld van luxe sieraden, horloges en parfums – een symbool van elegantie, verfijning en tijdloze schoonheid.

Onderhoud
Lekker retro onder de douche
Door Redactie
Onderhoud
Tom Hardy ruikt goed
Door Redactie