WAHTS up?

Dit Nederlandse modemerk voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het succesverhaal.

Het succesverhaal van het Nederlandse high end fashion-merk WAHTS gaat maar door. Het merk bestaat inmiddels alweer twaalf jaar en WAHTS is in die twaalf jaar uitgegroeid tot een van de mooiste mannenmode-merken van ons land. 

Wat typeert dit Amsterdamse merk? Tijdloze en duurzame mode in ingetogen kleuren die comfort combineert met luxe, kwaliteit en duurzaamheid. Is er een ander merk dat luxe mannenmode zo mooi weet te combineren met eigentijdse sportswear? 

Geen wonder dat WAHTS zich in een steeds grotere populariteit mag verheugen onder vooral creatieve mensen, succesvolle ondernemers en atleten. De collectie – prachtige wollen polo’s, comfortabele pantalons en sweaters – is zo mooi dat ook wij bij ModMod ons het liefst van top tot teen in WAHTS zouden willen kleden.

Dat gevoel wordt nog eens extra aangewakkerd door het feit dat WAHTS sinds een paar weken een nieuwe brand store heeft geopend. In de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam is de totale collectie in een fraai ingerichte winkel uitgestald – een collectie die hebberig maakt.

De winkel past qua uitstraling perfect bij WAHTS: rustig, luxueus, esthetisch, high tech en tijdloos. De winkel werd ontworpen door het Amsterdamse architectenbureau Framework Studio. 

Twaalf jaar geleden begon WAHTS (afkorting voor We Are Here To Stay, een naam met een vooruitziende blik) met een kleine collectie mannenkleding (vooral de superfijne boxershorts waren onmiddellijk geliefd). Inmiddels is WAHTS een belangrijke speler in de wereld van de mannenmode geworden. De ambitie om mode te maken die blijft, heeft het inmiddels meer dan waargemaakt. Knap gedaan!

WAHTS, Cornelis Schuytstraat 9, Amsterdam