Wees niet een van deze 9 mannen

Onderzoek onder vrouwen wijst uit: tijdens het voorzichtige daten zijn dít de soorten mannen waar dames een hekel aan hebben. Lees en leer.

bericht sms app texting jonas leupe unsplash

1/ De man die eerst elke dag een berichtje stuurt. Vervolgens een week onvindbaar is. En dan weer berichtjes stuurt alsof er niets gebeurt is.

Reactie: “Als iemand genoeg tijd heeft om naar de wc te gaan, heeft hij ook voldoende tijd om een berichtje te sturen. We wéten dat hij op zijn telefoon kijkt als hij daar zit.”

2/ De man die plannen maakt, maar ze nooit uitvoert. 

Reactie: “Plannen zijn leuk, maar het gaat om de uitvoering. Zeker in een relatie.”

3/ De man die 30 is en nog met huisgenoten woont. 

Reactie: “Een koelkast vol bier en een game console op tafel? Naast een stapel ongewassen kleren? Leuk, maar wij moeten door.”

game gaming console fifa

4/ De man die dubbelzinnige complimenten geeft. 

Reactie: Als je complimenteert met “Je ziet er zo mooi uit op Instagram”, zeg je eigenlijk dat we alleen aantrekkelijk zijn mét filter.”

5/ De man die stiekem probeert het zonder condoom te doen. 

Reactie: “Dit type is een kakkerlak in je appartement. En kakkerlakken moet je verwijderen.” Hm, duidelijk.

6/ De man die geen beslissing kan nemen.

Reactie: “‘Ik ben de buurt, wil je nog afspreken?’ ‘Misschien. Ik zit nu bij een vriend thuis te gamen.’ Als hij het niet voor elkaar krijgt om op zondag te lunchen, wat moet het dan wel niet worden als we op vakantie willen gaan.”

afwas vies

7/ De man die jou familie en vrienden heeft ontmoet, maar jou nooit voorstelt aan zijn vriendenkring.

Reactie: “Als hij je voorstelt aan zijn vrienden en familie, neemt hij de relatie serieus. Als hij het niet doet, dan houdt hij alle opties open en ziet wel waar het schip strandt.”

8/ De man die alleen berichtjes stuurt en nooit belt. 

Reactie: “Berichtjes zijn voor mensen die bang zijn voor verbale communicatie. Waarom zou je een relatie willen met een man die niet eens met je kan práten.”

9/ De man die nooit geld heeft. 

Reactie: “Je hoeft geen sugar daddy te zijn. Maar wij ook geen sugar mama.”