Unieke Airbnb nodig? Check deze boomhut, twee uur buiten NYC

Even offline gaan en genieten van de natuur? Dat kan soms best aangenaam zijn en deze unieke boomhut is een perfect voorbeeld.

Je kunt Willow Treehouse Cabin nu huren via Airbnb. Een mooie extra is dat je ook binnen no-time weer in de drukte zit. New York is maar twee uur rijden.

De Willow Treehouse Cabin ligt in het plaatsje Woodstock – ja inderdaad, van het iconische muziekfestival – en kost je €287 per nacht. Verstopt in 35 hectare aan privé-grond vind je de hut op stelten. Met een grote woonkamer, volledige keuken, een loft-achtige slaapkamer en een door hout verwarmde hot tub aan het water.

Grote ramen en twee balkons bieden voldoende gelegenheid om te genieten van het uitzicht op de Catskill Mountains, terwijl je geniet van de eenzaamheid van het omliggende bos. Bonus: het is de perfecte plek om de stekker uit het stopcontact te halen en tot rust te komen, aangezien er geen mobiele service of wifi is. Geniet in plaats daarvan van de houtkachel, kook een maaltijd, bekijk de selectie vinyl of staar gewoon naar de sterren.

Beeld: Willow Treehouse Cabin