Eenmalige heruitgave: Zeeman-klassiekers!

Heimwee naar de gele boxer? Dan kun je nu je lol op. Zeeman jubileert met een speciale fancollectie vol klassiekers.

Zeeman fancollectie

Wat in 2009 begon met de – beruchte – gele boxer, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse collectie. Die gele onderbroek was het startschot voor een fancollectie waarvan het concept inmiddels door veel andere winkels is gekopieerd – zie de kleding die bijvoorbeeld Albert Heijn en Lidl op de markt hebben gebracht.

Om het 12,5 jarig jubileum van de fancollectie luister bij te zetten, brengt de textielketen de succesvolste items van weleer opnieuw uit. Kortom, dit is je kans om moderne klassiekers als de gele slippers, het eighties trainingspak of de goudgele onderbroek aan te schaffen.

Op instagram geeft Zeeman al een voorproefje van de collectie die vanaf 2 september te verkrijgen is. Zeeman heeft zelfs de oude held Koos (matroos) weer van stal gehaald. Koos Matroos figureert op shirts, shorts en beha’s. Zo eenvoudig kan het zijn.

Vanaf vrijdag 2 september 12:00 uur is al dit fraais te bestellen via de webshop van Zeeman.

Over Zeeman

In 1967 opende Jan Zeeman zijn eerste winkel in Alphen aan de Rijn (het distributiecentrum is daar nog altijd gevestigd). Sindsdien is Zeeman uitgegroeid tot de winkel bij uitstek voor kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin.

zeeman fancollectie

Inmiddels zijn er bijna 1.300 winkels wereldwijd, die per jaar zo’n 70 miljoen klanten ontvangen. Nederland kent de meeste Zeeman-winkels (459), gevolgd door Frankrijk (302) en België (267). De totale jaaromzet komt in de buurt van de 600 miljoen euro.