Zlatan Ibrahimović lanceert speciale collectie met H&M

Trainen als Zlatan Ibrahimović, wie wil dat niet? De Zweedse krachtpatser heeft samen met H&M Move een speciale collectie gelanceerd.

Stijl
Rick Owens s/s 2025 Palais de Tokyo
De meest theatrale show in Parijs
Door Arno Kantelberg
Stijl
leren jas leer
Leer de leren jas kennen
Door Arno Kantelberg

Topspits Zlatan is één van de beste voorbeelden van een enfant terrible in het mondiale voetbal. Maar de beste man kon natuurlijk ook best wel wat. In zijn professionele loopbaan was hij goed voor maar bijna 600 doelpunten voor club en vaderland, hij is topscorer aller tijden voor Zweden en speelde voor topclubs als Ajax, FC Barcelona, Juventus, Inter, AC Milan, Paris Saint-Germain en Manchester United. Tussen 2004 en 2011 won Zlatan acht landstitels op rij met vijf verschillende clubs in Nederland, Italië, Spanje én Frankrijk. Geen misselijk cv’tje dus…

Inmiddels is Ibracadabra 42 jaar en gestopt met voetballen, maar dat betekent allerminst dat hij achter de geraniums zit. Sterker nog: tijdens zijn voetbalcarrière was hij altijd al extreem fit en nu is hij dat nog steeds. Misschien zelfs nog wel fitter dan ooit.

Zlatan werkte al eerder samen met H&M en nu is er een speciale collectie ‘Selected by Zlatan’. Daarin vinden we functionele sportkleding, gecureerd door de beste man himself. We vinden er sportshorts en -shirts – met en zonder mouwen – gemaakt van vochtafvoerend DryMoveTM-materiaal. Ook is er relaxed loungewear als sweatshirts en -pants en hoodies in tinten als aards bruin, gebroken wit, lichtgrijs, zwart en opvallend oranje. Ook fijn: de collectie is erg scherp geprijsd.

Over de collectie en samenwerking zegt hij: “Door mijn samenwerking met H&M Move kan ik mijn favoriete movewear voor iedereen toegankelijk maken. Dit zijn stukken waar je in kunt presteren en die tevens stijlvol zijn. Waar je ook bent of hoe je beweegt. Waarom zou je compromissen sluiten als je alles kunt hebben?” Ja, daar is geen speld tussen te krijgen, Zlatan.

Zin om je inner Zlatan los te laten in de gym? Dan weet je wat te doen. De Selected by Zlatan-collectie is verkrijgbaar in de winkels en op hm.com/move.
Stijl
Rick Owens s/s 2025 Palais de Tokyo
De meest theatrale show in Parijs
Door Arno Kantelberg
Stijl
leren jas leer
Leer de leren jas kennen
Door Arno Kantelberg