Deze sneakers geven je moves like Jagger

Enig idee waarom Mick Jagger op zijn 80ste nog zo fit over dat podium rent? Waarschijnlijk door zijn sneakers.

Van de frontman van de Rolling Stones is bekend dat hij veel aan yoga en dans doet en elke dag fysieke inspanningen levert. Daarom kan hij op hoogbejaarde leeftijd nog steeds performen. Daarvoor heeft Sir Michael Philip Jagger waarschijnlijk wel een legertje instructeurs en doktoren om zich heen, maar hé: dat zouden jij en ik ook doen als we nog concerten konden geven op ons 80ste!

Wil je net als Mick en zijn vrienden lekker met de voeten van de vloer, dan kan dat. Vorig jaar lanceerde sneakermerk Skechers namelijk al een samenwerking met de Stones. En nu is er een tweede rondje sneakers gepresenteerd. Overigens: of Mick en de zijnen deze sneakers ook daadwerkelijk dragen, laten we maar even in het midden…

De nieuwe Skechers x The Rolling Stones sneakercollectie bestaat uit drie unisex-sneakers: de BOBS D’Vine – Great Debut, de Uno – Rolling Stones Single! en de Funky Street – Sing It Loud. Keurige namen voor drie bijzondere modellen. De modellen zijn alle drie wit, met her en der rode en zwarte details. Uiteraard (duh!) vinden we het Stones Lick-logo ­­– de rode mond/tong/lippen – prominent terug op de sneakers.

De BOBS D’Vine – Great Debut is een vrij klassieke, low-top sneaker, gemaakt van synthetisch duraleer. Her en der op de sneaker vind je geinige rode details. Tevens wordt voor elke aankoop van een BOBS-paar een bedrag geschonken aan dieren in nood. Prijs: €65.

De Uno – Rolling Stones Single! heeft een bovenwerk van synthetisch durabuck met geperforeerde details. In dit model zien we iets meer zwart en ook is deze sneaker iets hoger dan de BOBS. Erg cool: de tong met spikes en de zichtbare air-unit. Prijs: €115.

De Funky Street – Sing It Loud is een high-top-sneaker met een best bijzondere zool. Deze zit een beetje tussen een stoere zool en een disco-plateauzool uit de seventies in. De hoge vetersneaker doet een beetje denken aan de traditionele Converse Chuck Taylor All Star. De Funky Street heeft een canvas bovenwerk versierd met een Rolling Stones-logostiksel en dus die opvallende platformtussenzool. Prijs: €85.

Meer info vind je hier