Zo geef je de badkamer een gouden randje

Ben jij klaar voor een scheutje decadentie in de vorm van een gouden tandenborstel?

Aurezzi is een nieuw mondverzorgingsmerk. De naam is afgeleid van het Latijnse woord Aurum dat goud betekent. De collectie bestaat uit tandenborstels, tandenborstelhouders, tandpasta’s en mondwater in diverse uitvoeringen. De gouden draad is euh…goud. Kortom: Dynasty in je toilettas.

Nu is de combinatie goud & mond er een met een lange geschiedenis; het edelmetaal wordt al jaar en dag gebruikt voor vullingen in kiezen. En de grill is nog altijd een hip accessoire in het clubcircuit.   

Borstelkop

Een tandenborstel van Aurezzi is niet uit massief goud, maar verguld. Bijzonder is dat de borstelkop bestaat uit vijfduizend haren. Aanzienlijk meer dan het exemplaar die nu in je badkamer is te vinden. Verkrijgbaar in zacht en medium. De prijs is €49 en hij gaat zo’n zes maanden mee. Er zijn diverse kleurcombinaties mogelijk. Ook een zilveren bostel is een optie. Een bijpassende standaard, €29, zit eveneens in de collectie.

Naast deze hardware is er ook software in de vorm van tandpasta’s en mondwaters. Beiden kosten €29 en hebben ook een link naar goud of zilver. Ook zijn er giftboxen met alles erop en erin, zoals je hieronder kunt zien. Alle info vind je hier.