Win een boottrip met vrienden (en Peroni)

Omarm La Dolce Vita en win deze te gekke Peroni x Wajer Yachts boottrip met 7 vrienden.

Het Italiaanse premium biermerk Peroni Nastro Azzurro en la dolce vita zijn al nauw met elkaar verbonden sinds 1963, het jaar waarin Peroni in Rome ontstond. Geen volk dat die levensstijl –  genieten van het moment, van stijl, het weer, je familie, jezelf, de mooie momenten in het leven, en vooral ook van lekker eten en drinken – zo koestert en zo goed beheerst als de Italianen.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom wij Nederlanders zo dol zijn op Italië en op de Italiaanse manier van leven. Zodra je voet aan de grond zet in Italië voel je la dolce vita in de lucht hangen. Je ziet het in de goedgeklede mensen op straat, in de restaurants en op de terrassen. 

In Italië schrijven ze Genieten met een hoofdletter G. De uitdrukking dolce vita werd in de jaren zestig gemeengoed na het wereldwijde succes van de Fellini-filmklassieker met die titel (Anita Ekberg in de Trevi-fontein!).

Daarna vergrootte Fabio Roscioli (beter bekend als Ryan Paris) de bekendheid van de term La Dolce Vita met zijn gelijknamige zomerhit uit 1983 en de videoclip die zich gek genoeg niet in Italië maar in Parijs afspeelde.

Feit is dat het lekkere bier van Peroni Nastro Azzurro (nastro azzurro betekent blauw lintje, het blauwe wikkel dat bovenaan elk flesje te vinden is) perfect in die relaxte en fijne levensstijl past.

Of je nu in Italië bent, waar Peroni het populairste bier is, of in Nederland waar je ook volop kunt genieten van dit premium bier. Met een flesje  Peroni Nastro Azzurro, waar ook een alcoholvrije 0,0% variant van is, waan je je in Rome, Napels of Milaan.

Om dat Dolce Vita-gevoel nog wat extra kracht bij te zetten (letterlijk en figuurlijk) en de tot nu toe matige zomer een mediterraan gevoel mee te geven, organiseert Peroni samen met Wajer Yacht (de mooiste en meest luxueuze Nederlandse jachten) voor twee ModMod-fans (die elk 7 vrienden mogen uitnodigen) een compleet verzorgde Wajer-boottocht door de Amsterdamse grachten met – uiteraard – drinks and bites

Voor die boottocht mogen de gelukkige prijswinnaars ook nog eens elk zeven vrienden uitnodigen. Die boottocht begint op 20 augustus om 18:00 uur en eindigt om 19.15 uur bij De Pizzabakkers, lokatie NDSM Amsterdam. Dolcer wordt je vita niet!

Dit is een unieke making memories-ervaring waarbij het beste van drie werelden samenkomt: je vrienden, Peroni en Wajer Yachts. Wil jij samen met zeven vriend(inn)en deze unieke dolce vita-ervaring meemaken? Reageer dan supersnel (uiterlijk 18 augustus) via info@modmod.nl en beschrijf in één zin wat dolce vita voor jou betekent.

* * *

De actievoorwaarden zijn terug te vinden in deze link.