Stranger Things’ Charlie Heaton als poster boy

De Britse acteur en Netflix coryfee is het gezicht van een nieuwe & intense mannengeur.

Onderhoud
Wat een baas is pindakaas
Door Redactie
Onderhoud
Waar komt dit merk ineens vandaan?
Door Arno Kantelberg

Acteurs die aantreden als boegbeeld van een modelabel of een geur – ze zijn niet meer op een tiental handen te tellen, zie ook hier. Eén ervan is Charlie Heaton die voor de derde keer voor Rabanne’s Phantom-geuren de honneurs waarneemt.

De Britse acteur en muzikant Charlie Heaton is in 1994 geboren. Wereldberoemd werd hij door zijn rol als Jonathan Byers in de Netflix science-fiction horrorserie Stranger Things. Daarnaast speelde hij in films als  As You Are (2016), The New Mutants (2020), No Future (2021) en The Souvenir Part II (2021). Voordat hij koos voor een loopbaan als acteur, speelde hij in een aantal Londense bandjes.

Sinds 2016 heeft Heaton een relatie met zijn Stranger Things co-star Natalia Dyer. En zoals het een béétje acteur (en muzikant) betaamd waren er ook schandalen. Zo werd Heaton in 2017 op het LAX-vliegveld in Los Angeles opgepakt, omdat hij in bezit was van cocaïne. Funfact: Hij is fan van Arsenal.

Intense

De geur in kwestie is Phantom Intense – een krachtiger versie van de oorspronkelijke geur uit 2021. De geinige flesvorm in de vorm van een robotje is hetzelfde gebleven, maar dit keer uitgevoerd in zwart en blauw.

Over de geur

De bekende parfumeurs Paul Guerlain, Juliette Karagueuzoglou, Anne Filipo en Dominique Ropion hebben de geur gemaakt. Het is een Intense-versie, dus behoorlijk stevig, Je ruikt onder meer lavendel, vanille, hout, oranjebloesem, kruiden als salie, kardemom en rum. Prijzen vanaf €94 voor 50 ml.

Onderhoud
Wat een baas is pindakaas
Door Redactie
Onderhoud
Waar komt dit merk ineens vandaan?
Door Arno Kantelberg