De Rivièra, maar dan in Parijs

Mocht je een dezer dagen een bezoek aan Parijs brengen en verlangen naar het strand: wandel dan naar de Dior-boetiek aan de Avenue Montaigne op nummer 30. Op de tweede verdieping van die beroemde boetiek is er een Riviera-gevoel opgetuigd onder de naam Dioriviera.

De opstelling is een ode aan Christian Dior’s voorliefde voor de Middellandse Zee. Het is de bedoeling dat de gehaaste stedeling hier even tot rust komt, alsof-ie zich na een dag hard werken verpoost op het strand aan de Méditerranée.

Wat is er te zien? Behalve zomerse objecten als strandstoelen, parasols en een ijs-standje, tref je er ook exotische planten en dieren (giraffen, tijgers, leeuwen, apen). Die hadden wij nog nooit gezien aan de Middellandse Zee, maar het geeft het geheel wel een tropisch tintje.

De zomerse atmosfeer wordt nog extra versterkt door de Monsieur Dior-bar, waar bezoekers van een heerlijk aperitief kunnen genieten. Er is speciaal een selectie van exclusieve cocktails gecomponeerd, vergezeld van een menu met delicatessen als een croque monsieur met truffel.

* * *

De Dioriviera is de hele zomer te bewonderen in de Dior Boutique, 30 Montaigne, Parijs.