Zo kijk je niet op je neus met Vaderdag

De obligate sokken & het doosje uitheems bier voorkom je door aan te geven wat je wél wil. Een van deze drie geuren wellicht…

‘Pap, wat wil je voor Vaderdag?’. ‘Geen idee!’ Tja, zo schiet het natuurlijk nooit op en wordt die stapel Happy Socks elk jaar hoger. Dus geef gewoon aan wat je wilt. Deze drie, met een Dutch Beauty Award bekroonde, geuren zijn prima opties voor op je Vaderdaglijst.

Miglot – Formula 15 eau de parfum

Miglot is een geurhuis uit Gent dat enkele jaren geleden is opgericht door Kristof Lefebre. Het parfum (€80) met de naam Formula 15  is een vrij discrete, maar sensuele geur die zich zomaar zou kunnen ontwikkelen tot je favoriet. Wil je je familie niet op kosten jagen – er is een bodylotion.

Byredo – De Los Santos eau de parfum

Bij de opening van deze geur ruik je salie en pruim en denk je wellicht dat je bij 24 Kitchen terecht bent gekomen. Maar dan geven stevige bestanddelen als wierook, ambroxan en musk aan deze geur een even dynamische als mysterieuze draai. De naam van het parfum (€155) refereert aan Allerzielen en Allerheiligen, maar ook buiten 1 en 2 november – én uiteraard 18 juni- is dit een parfum om het leven te vieren!

Obvious Parfums – Un Musc eau de parfum

Ook al zo’n bijzondere geur (€110). Geen plastic dop maar een uit kurk. De flacon bestaat uit hergebruikt glas en de alcohol is organic. Deze lekker lichte geur is opgebouwd rond één ingrediënt, net als de andere tien parfums van dit huis dat staat voor Nieuwe Eco Luxe. Lekker hoor, krijg je geen spijt van.