Een speaker als geen andere

Een Nederlandse en een Engels merk slaan de handen ineen.

patta marshall
Entertainment
house of marley platenspeler pick up elpee
Marley in the house
Door Arno Kantelberg
Entertainment
Lesbische onderbroekenlol in de nieuwe (b-)film...
Door Lisanne Meeder

Het Engelse Marshall en het Nederlandse Patta hebben, vanuit een gedeelde liefde voor muziek, de koppen bij elkaar gestoken. Het resultaat: een draagbare speaker in gelimiteerde oplage.

Deze speaker is een veelkleurige variant op de fameuze Emberton II van Patta. De Marshall X Patta-speaker kent een houtpatroon aan één zijkant en fluorescerend oranje op de andere zijdes. Het rood-geel-groen op de grille aan de voorzijde is een directe ode aan de reggae. De gehele uitstraling van de speaker is vintage pur sang.

Marshall is een bekend en gerespecteerd merk op het gebied van muziekapparatuur, vooral bekend om zijn gitaarversterkers. Opgericht door Jim Marshall in 1962 in Engeland, heeft het een legendarische status bereikt in de wereld van rock-‘n-roll en andere muziekgenres.

En dit is de beste muziek voor een road trip.

Zegt CEO Jeremy de Mallard van Marshall over de samenwerking met Patta: “The partnership with Patta goes beyond just product design; the fundamental belief that music has the power to unite and uplift people, is what brought us together in the first place.”

Patta is het Nederlandse streetwear- en sneakermerk dat in 2004 werd opgericht door Edson Sabajo en Guillaume Schmidt. Het merk is gevestigd in Amsterdam en heeft een sterke invloed gehad op de streetwear-cultuur, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

Zegt Guillaume Schmidt: “Patta heeft een sterke band met de soundsystem-cultuur, en met muziekgemeenschappen in het algemeen. We zijn trots dat we het eerste merk zijn dat met Marshall samenwerkt aan het ontwerp van een draagbare speaker.”

Kijk hier en hier voor meer informatie over Marshall en/of Patta.

Entertainment
house of marley platenspeler pick up elpee
Marley in the house
Door Arno Kantelberg
Entertainment
Lesbische onderbroekenlol in de nieuwe (b-)film...
Door Lisanne Meeder