Marley in the house

Met deze duurzame platenspeler haal je een vleugje Jamaica in huis.

house of marley platenspeler pick up elpee
Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

House of Marley, opgericht in 2010, levert niet alleen prachtige platenspelers, het merk onderscheidt zich ook door een focus op duurzaamheid – een extra bonus deze week, want we vieren Earth Day (afgelopen maandag).

Zo wordt bij de productie van de heerlijke House of Marley Stir It Up Wireless platenspeler gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, duurzame productiemethoden en al even duurzame verpakkingen. (In de naam van de platenspeler herken je uiteraard de hit Stir it up van Bob Marley uit de jaren zeventig.)

Het merk moet ook wel, horen we je denken, want het voert de naam van de legendarische reggaemuzikant Bob Marley, een voorvechter voor liefde, gelijkheid én respect voor de natuur. House of Marley streeft naar ethische bedrijfspraktijken en ondersteunt sociale en milieuprojecten over de hele wereld.

De House of Marley Stir It Up Wireless ziet eruit als een old school platenspeler, maar de bluetooth technologie is volledig van nu. Je kunt de platenspeler verbinden met een draadloze koptelefoon of een speaker – een geheel snoerloze set-up.

Door Anti-Skating technologie en een Audio Technica-naald gaan je vinylplaten langer mee (geen krassen!). De draaitafel kan ook bekabeld worden, de benodigde uitgangen zijn ervoor aanwezig, maar het hóeft dus niet. 

De audioproducten van House of Marley zijn tegelijkertijd stijlvol en functioneel. Je herkent de esthetiek van de producten aan het vleugje Jamaicaanse flair. Je bent niet verplicht om elpees van Bob Marley te spelen op deze pick-up, zelfs niet alleen reggae-albums. Maar om de een of andere redenen klinken die wel het beste op de Stir It Up Wireless.

Factsheet

  • Verkrijgbaar in 2 kleuren: Bamboe en Black
  • Geschikt voor bluetooth speakers of koptelefoon
  • 33 en 45 RPM
  • Massief-stalen draaiplateau
  • Aluminium anti-skating toonarm
  • RCA tulp en 3.5mm koptelefoon uitgangen
  • Audio Technica AT3600L element
  • Ingebouwde voorversterker

Adviesprijs voor de House of Marley Stir It Up Wireless platenspeler: €249,99 (Maar hier tref je hem voor een nog knappere prijs).

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels