Dit verschijnt deze maand nieuw op Netflix

Lees hier welke films en series je deze maand niet mag missen.

Maandelijks verschijnt er veel nieuw op Netflix. Blockbusterfilms, Netflix-Originals, bingewatch-waardige series; een normaal mens kan niet door het hele aanbod komen. Welke films en series jouw waardevolle tijd wel mogen innemen? We hebben de beste releases voor de maand juli uitgezocht.

Nieuw op Netflix: juli 2024

Simone Biles Rising

Het wordt niet alleen een sportzomer in het echt, maar ook op Netflix staat sport voorop. In juli verschijnt onder andere de docu Simone Biles Rising, over de Amerikaanse turnsters die over het algemeen wordt beschouwd als een van de beste turnsters ter wereld. Bij de Olympische Spelen van Tokio 2020 was zij een van de meest besproken deelnemers. Maar in de sport, net als in het leven, gaat niet altijd alles volgens plan.

Simone Biles Rising verschijnt in juli nieuw op Netflix.

LALIGA: All Access

De Spaanse voetbalcompetitie LALIGA is meer dan voetbal: het is Zuid-Europese passie en emotie. Deze docuserie volgt Girona en andere clubs tijdens het seizoen 2023-2024, evenals de verhalen van spelers zoals Rakitic en Muniaín die hun carrière beëindigen. We zien ook hoe spelers en fans de grote derby’s en El Clásico beleven.

LALIGA: All Access verschijnt in juli nieuw op Netflix.

SPRINT

Waar we in Nederland trots zijn op Sifan Hassan en Femke Bol, zijn ze in Amerika trots op Sha’Carri Richardson, Noah Lyles en Shericka Jackson. In de nieuwe Netflix documentaire SPRINT – van dezelfde makers als Formula 1 Drive to Survive – wordt het verhaal van deze Amerikaanse hardloopsters.

Sprint verschijnt 2 juli nieuw op Netflix.

The Man with 1000 Kids

The Man with 1000 Kids is een Britse-serie over de Nederlanderse ‘Massazaaddonor’ Jonathan Meijer. Alhoewel hij niet letterlijk 1000 kinderen heeft, zijn het er naar schatting wel meer dan 500. De driedelige docu-serie onderzoekt de duistere wereld van de vruchtbaarheidsindustrie en onthult hoe, door een gebrek aan wereldwijde regelgeving, sommige vruchtbaarheidsklinieken anonieme donaties blijven toestaan.

The Man with 1000 Kids verschijnt 3 juli nieuw op Netflix.

Receiver

Er wordt gezegd dat er geen moeilijkere positie in de NFL is dan die van de quarterback. Maar het gooien van de pass is slechts de helft van het verhaal. Receiver volgt vijf van de beste pass catchers van de NFL gedurende het seizoen 2023 op en buiten het veld: Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown.

Receiver verschijnt op 10 juli nieuw op Netflix.

The Decameron

Je bent van harte uitgenodigd voor een met wijn doorspekte sekskomedie in het Italiaanse platteland. The Decameron is een duistere nieuwe Netflix-serie die klassenstrijd onderzoekt in tijden van een pandemie. In het jaar 1348 slaat de Zwarte Dood hard toe in de Florence, en een handvol edelen trekt zich met hun bedienden terug in een grote villa om de plaag af te wachten met een weelderige vakantie.

The Decameron verschijnt op 25 juli nieuw op Netflix.

Nieuw op Netflix: juni 2024

Supacell

Als Black Mirror wordt gemengd met Top Boy krijg je Supacell, lijkt wel. In de nieuwe Netflix-serie komen vijf gewone inwoners van Zuid-Londen erachter dat ze buitengewone superkrachten beschikken. Eén man moet ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.

Supacell verschijnt in juni nieuw op Netflix.

Tour de France: Unchained

Van 29 juni tot 21 juli staat de zomer in het teken van het Europees Kampioenschap voetbal. Of ehh, in het teken van de Tour de France, bedoelen we. Ook op Netflix, want daar verschijnt Tour de France: Unchained, over de wielrenners en directeuren die in 2023 de france wielertour tot iets groots maakten.

Tour de France: Unchained verschijnt 11 juni nieuw op Netflix.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman

Het vijfde seizoen van de interviewreeksen met David Letterman verschijnt in juni nieuw op Netflix. Dave gaat in gesprek met Grammy-winnaar Miley Cyrus en basketbalicoon Charles Barkley voor een reeks openhartige interviews over hun leven en carrière. Dit seizoen belooft weer boeiende en onthullende gesprekken met bekende gasten.

My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman verschijnt 12 juni nieuw op Netflix.

Trigger Warning

Een bekwame Special Forces commando (Jessica Alba) erft de bar van haar vader na zijn plotselinge overlijden en komt al snel in conflict met een gewelddadige bende die haar woonplaats terroriseert.

Trigger Warning verschijnt 21 juni nieuw op Netflix.

Gangs of Galicia

Netflix krijgt een goede Spaanstalige Netflix-serie erbij: Gangs of Galicia (of Clanes in ’t Spaans). In Clanes verhuist de ervaren advocate Ana naar het kleine Spaanse stadje Cambados om een nieuw leven te beginnen. Haar komst trekt meteen de aandacht van Daniel, de zoon van een beruchte drugshandelaar en leider van de Padín-clan, terwijl zijn vader gevangen zit. Ana is vastbesloten om in Cambados haar verleden achter zich te laten en een frisse start te maken.

Gangs of Galicia verschijnt op 21 juni nieuw op Netflix.

A Family Affair

Een verrassende romance heeft komische gevolgen voor een jonge vrouw (Joey King), haar moeder (Nicole Kidman) en haar filmsterbaas (Zac Efron) als ze geconfronteerd worden met de complicaties van liefde, seks en identiteit.

A Family Affair verschijnt 28 juni nieuw op Netflix.

2 thoughts on “Dit verschijnt deze maand nieuw op Netflix

Comments are closed.