Dit verschijnt deze maand nieuw op Netflix

Lees hier welke films en series je deze maand niet mag missen.

Maandelijks verschijnt er veel nieuw op Netflix. Blockbusterfilms, Netflix-Originals, bingewatch-waardige series; een normaal mens kan niet door het hele aanbod komen. Welke films en series jouw waardevolle tijd wel mogen innemen? We hebben de beste releases voor de maand februari uitgezocht.

Nieuw op Netflix: februari 2024

The Vince Staples Show

Wie is Vince Staples? Nou, dat is een lastige vraag. Hij is een beetje beroemd, maar ook weer niet echt. Hij is een beetje rijk, maar eigenlijk ook weer niet. Hij is ook een beetje een crimineel. Maar toch ook weer niet? In The Vince Staples Show volgen we de rapper op zijn dagelijkse avonturen, waar alles wat mis kan gaan echt mis gaat.

The Vince Staples Show verschijnt op 15 februari nieuw op Netflix.

Lover, Stalker, Killer


Lover, Stalker, Killer is geen documentaire die je moet kijken als je samen met een eerste date Netflix en chillt. Dave komt net uit een lange relatie en ontmoet via online dating Liz en Care, twee alleenstaande moeders die hun huit zijn schulp halen. Wat begon als een kans op een nieuwe romance, verandert in een ingewikkelde liefdesdriehoek die Dave en zijn dierbaren in gevaar brengt.

Lover, Stalker, Killer verschijnt op 9 februari nieuw op Netflix.

Avatar The Last Airbender

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Lang geleden leefden de vier naties in vrede samen, maar alles veranderde toen de vuurnatie.. tja, je kent de rest vast wel. Op 22 februari verschijnt Avatar The Last Airbender, de live action herinterpretatie van de geliefde animatieserie op Nickelodean, met in de hoofdrollen Aang (Gordon Cormier), Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio).

Avatar The Last Airbender verschijnt op 22 februari nieuw op Netflix.

Players


Op Valentijns dag trakteert Netflix ons op een romcom die misschien niet zo heel slecht is als gebruikelijk. In Players speelt de New Yorkse sportjournalist Mack (Gina Rodriguez) liefdes-spelletjes, met beste vriend Adam (Damon Wayans Jr.) en hun team. Hoewel het door de jaren heen tot talloze one-night-stands heeft geleid, houden ze zich aan strikte basisregels. De belangrijkste regel: je kunt geen relatie beginnen met een spelletje. Wanneer Mack onverwacht verliefd wordt op de charmante oorlogscorrespondent Nick (Tom Ellis), begint ze het spel toch te heroverwegen.

Players verschijnt op 14 februari nieuw op Netflix.

Mea Culpa

Destiny’s Child Kelly Rowland speelt in Mea Culpa Mea Harper, een strafrechtadvocaat die de moordzaak van kunstenaar Zyair Malloy (Trevante Rhodes) op zich neemt. Een confronetrende zaak wanneer blijkt dat de waarheid niet zo voor de hand liggend te zijn. Terwijl ze probeert de onschuld of schuld van haar slinkse maar verleidelijke cliënt vast te stellen, wordt onthuld dat iedereen schuld heeft.

Mea Culpa verschijnt op 23 februari nieuw op Netlfix.

Nieuw op Netflix: januari 2024

Society of the Snow

In 1972 stort vlucht 571 van de Uruguayaanse luchtmacht neer op een gletsjer in het Andes gebergte. De vlucht was gecharterd om een ​​rugbyteam naar Chili te vliegen en slechts 29 van de 45 passagiers overleefden de crash. Omdat de overlevenden zich in een van de zwaarste omgevingen ter wereld bevinden, worden ze gedwongen tot extreme maatregelen om te overleven. Society of the Snow is een navertelling van dit echt gebeurde verhaal en is tevens de Spaanse Oscar-inzending van 2024.

Society of the Snow verschijnt op 4 januari nieuw op Netflix.

The Brothers Sun

Oscar-winnaar Michelle Yeoh speelt in de nieuwe Netflix-serie The Brothers Sun. Wanneer het hoofd van een machtige Taiwanese drie-eenheid wordt neergeschoten door een huurmoordenaar, gaat zijn oudste zoon Charles (Justin Chien) naar Los Angeles om zijn moeder Eileen (Michelle Yeoh) en zijn naïeve jongere broer Bruce (Sam Song Li) te beschermen. Broertje Bruce was tot nu toe volledig afgeschermd van de waarheid over zijn familie. Terwijl de dodelijkste partijen van Taipei het tegen elkaar opnemen, moeten Charles en Bruce uitzoeken wat broederschap werkelijk betekenen (voordat iemand ze uitschakelt).

The Brothers Sun verschijnt op 4 januari nieuw op Netflix.

Griselda

Van de maker van de gekroonde Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico verschijnt eind januari Griselda, met in de hoofdrol Sofia Vergara (bekend van Modern Family). De mini-serie beslaat het verhaal van Griselda Blanco, de vrouw die een van de meest succesvolle cartels in Miami. In de jaren ’70 en ’80 wist Blanco met haar wreedheid en charme succesvol te navigeren tussen familie en business, waardoor ze algemeen bekend werd als ‘de Godmother’.

Griselda verschijnt op 25 januari nieuw op Netflix.

Lift

In de actiefilm Lift probeert een internationale overvalploeg, onder leiding van Cyrus Whitaker (Kevin Hart), 500 miljoen dollar aan goud uit een passagiersvliegtuig op 12.000 voet hoogte te halen.

Lift verschijnt op 12 januari nieuw op Netflix.

You Are What You Eat: A Twin Experiment

Klopt het gezegde ‘Je bent wat je eet’? In deze Netflix-documentaire neemt een tweeling de proef op de som: 8 weken lang veranderen zij hun dieet en levensstijl om te ondervinden hoe eten impact heeft op hun lichaam.

You Are What You Eat: A Twin Experiment verschijnt op 1 januari nieuw op Netflix.

The Trust

The Trust is een soort MrBeast video in Netflix-format. In de (typisch) Amerikaanse reality serie krijgen 11 onbekenden een kwart miljoen dollar om onderling te verdelen. Doen ze dat eerlijk? Of wordt het een gevecht om het grootste deel? De serie blijkt een sociaal experiment waarvan de uitkomst je kan verbazen.

The Trust verschijnt op 10 januari nieuw op Netflix.

2 thoughts on “Dit verschijnt deze maand nieuw op Netflix

Comments are closed.