Dit verschijnt deze maand nieuw op Netflix

Lees hier welke films en series je deze maand niet mag missen.

Maandelijks verschijnt er veel nieuw op Netflix. Blockbusterfilms, Netflix-Originals, bingewatch-waardige series; een normaal mens kan niet door het hele aanbod komen. Welke films en series jouw waardevolle tijd wel mogen innemen? We hebben de beste releases voor de maand september voor je uitgezocht.

Nieuw op Netflix: september 2023

Happy Ending

Ooit van de orgasmekloof gehoord? De nieuwe Nederlandse Netflix-film Happy Ending, met in de hoofdrollen Gaite Jansen en Martijn Lakemeier, belicht het feministische thema met een beetje romantiek en komedie. Happy Ending past in hetzelfde straatje als Netflix-serie Dirty Lines, met een taboedoorbrekend, erotisch tintje – en heeft al dan niet toevallig ook een rol voor Joy Delima.

Happy Ending verschijnt 1 september nieuw op Netflix.

Predators

Tom Hardy keert terug naar Netflix… met zijn stem, in ieder geval. In de nieuwe Netflix-documentaire Predators is de Britse acteur ingeschakeld als voice over. In de docu-serie wordt de kijker meegenomen in het leven van cheetahs, ijsberen, wilde honden en meer dieren die je liever niet in het wild wilt tegenkomen.

Predators verschijnt 6 september nieuw op Netflix.

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America

Door middel van exclusieve interviews met klokkenluiders, overlevenden en voormalige werknemers laat deze onderzoeksdocumentaire zien hoe de Boy Scouts of America een van de meest gruwelijke schandalen over seksueel kindermisbruik uit de geschiedenis probeerden te verdoezelen.

Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America verschijnt op 6 september nieuw op Netflix.

Top Boy (seizoen 3)

Top Boy is een van Netflix’ best bewaarde geheimen. Het derde en laatste seizoen van de Noord-Londense serie die draait om de drugdealers Dushane (Ashley Walters) en Sully (Kane ‘Kano’ Robinson), die samen een handel hebben opgezet in een flatwijk – met alle gevaarlijke gevolgen van dien.

Top Boy verschijnt op 7 september nieuw op Netflix.

Sex Education (seizoen 4)

De halve cast van Barbie is weer terug op hun welbekende middelbare school: Moordale Secondary uit de populaire Netflix-serie Sex Education. Tenminste, voor het vierde seizoen zijn de meeste personages klaar op Moordale, en beginnen ze nu aan hun schooljaar bij Cavendish Sixth Form College. Dat gaat gepaard met gemengde gevoelens voor onder andere Otis, Eric, Maeve en de rest van de cast.

Sex Education (seizoen 4) verschijnt op 21 september nieuw op Netflix.

Nieuw op Netflix: augustus 2023

Untold: Jake Paul the Problem Child

Het vriendje van Jutta Leerdam verschijnt in augustus in zijn eigen Netflix-biografie: Untold: Jake Paul the Problem Child. Een documentaire over de bokser/YouTuber die miljoenen fans voor zich won, maar ook een boel controverse opriep. De documentaire is onderdeel van de docuserie Untold, waarbij beroemde en beruchte verhalen uit de sportwereld worden uitgelicht. In augustus verschijnen er nog meer delen nieuw op Netflix.

Untold: Jake Paul the Problem Child verschijnt op 1 augustus nieuw op Netflix.

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food

In Poisoned: The Dirty Truth About Your Food wordt de kijker door documentairemaakster Stephanie Soechtig op een vervelende waarheid geduit: de kwaliteit van het eten (in Amerika!) is al jaren aan het verslechteren. Een wetenschapper komt tot de kern: “Tja, dat is wat je krijgt als je eten uitsluitend beschouwt als een product”. Nu hopen dat het in Nederland niet evenzo slecht gesteld is met de kwaliteit van het eten.

Poisoned: The Dirty Truth About Your Food verschijnt 2 augustus nieuw op Netflix.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop

Hip-Hop mag dan een mannenwereld lijken, veel van het succes van de muziekcultuur is te danken aan vrouwen. In de nieuwe Netflix-docu Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop worden de vrouwen weer in context gebracht met de hiphopwereld. Onder andere door Queen Latifah, Saweetie, Da Brat en Latto aan het woord te laten, krijgen de vrouwen die de kledingstijlen, muziek en dansstijlen hebben vormgegeven een gezicht.

Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop verschijnt op 9 augustus nieuw op Netflix.

Heart of Stone

Gal Gadot verschijnt deze maand in spionnenfilm Heart of Stone, die veel weg lijkt te hebben van bijvoorbeeld Netflix’ The Gray Man en Red Notice. Samen met Jamie Dorman staat ze op het doek als spionnen die moeten dealen met intrigues, artificial intelligence en heel-heel veel actie.

Heart of Stone verschijnt op 11 augustus nieuw op Netflix.

2 thoughts on “Dit verschijnt deze maand nieuw op Netflix

Comments are closed.