Een rode waterdichte muts

Want meer heb je eigenlijk niet nodig in de Nederlandse herfst, toch?

streetart frankey gofranck muts

Het Amsterdamse outdoormerk GOFRANCK introduceert een rode muts. Niet zomaar een rode muts, maar een waterdichte rode muts. Het merk presenteert de muts samen met straatkunstenaar Streetart Frankey, die je kent van de Lego-versie van André Hazes op de Dam in Amsterdam.

De straatkunstenaar hoeft vanaf nu op regenachtige dagen dus niet meer te vrezen voor een natte krullenbol. De beanie wordt vandaag, tijdens de Amsterdamse Fashion Week, tentoongesteld bij Wanrooij Gallery. Vanaf vandaag is Frankey’s Iconic Rainproof Red Beanie in beperkte oplage verkrijgbaar (wel heel beperkt, om eerlijk te zijn, er zijn namelijk slechts tien stuks).

Speciaal voor deze lancering zijn er ook twee exclusieve jassen ontwikkeld waarbij de beanie als een capuchon dient. Één jas is voor Frankey, de ander is voor de verkoop. 

Zegt Frankey: “Nooit meer met zonder muts naar buiten, dat is toch fantastisch? En dat deze rode mutserij tijdens Amsterdam Fashion Week wordt gelanceerd maakt het voor mij dan ook nog eens extra lollig.” 

Zowel de Beanie Hoodie Jacket als Frankey’s Iconic Rainproof Red Beanie zijn vanaf donderdag 31 augustus om 14.00 uur te zien bij Wanrooij Gallery. Vanaf die dag zijn ze beiden ook te koop via de site van GOFRANCK (zolang de voorraad strekt). De muts wordt compleet met de hand op maat gemaakt.

Over Frankey
Streetart Frankey (1977) probeert met zijn werk zoveel mogelijk mensen een instant glimlach te bezorgen. Geïnspireerd door zowel jeugdherinneringen als een jeugdige fascinatie voor het hedendaagse leven en de cultuur, neemt zijn werk vele vormen aan, maar is altijd herkenbaar door een speelse creativiteit. De straatkunst van Frankey is wekelijks te zien in Het Parool

Over GOFRANCK
GOFRANCK is gespecialiseerd in ‘sophisticated waterproof outerwear.’ Ze ontwerpen producten om zorgeloos door weer en wind te koersen en er óók nog eens goed uit te zien. Met hun ontwerpen zetten ze in op een lange levensduur – zodat je minder vaak iets nieuws hoeft te kopen.