De 8 meest stijlvolle zwembaden ter wereld

Acht extreem stijlvolle zwembaden. Van Bali en Mexico tot aan Italië en Los Angeles.

Eerder schreven we al over een de meest fijne infinity pools. Daarvoor moet je een prijzige villa huren, maar er zijn nog 8 extreem stijlvolle zwembaden die iets laagdrempeliger zijn. Iets…

Bali – Ubud Hanging Gardens

We raden niet aan om van de ene verdieping naar de andere te springen, maar het zwembad heeft een waanzinnig uitzicht op de jungle en boomtoppen.

Mexico – Hacienda Uyamon

Maya-architectuur, een stenen decor en zwemmen tussen historie die teruggaat naar begin 18e eeuw. Kan slechter.

New York – Gansevoort Rooftop Pool

Een moderne klassieker, het Gansevoort hotel. Verder heeft ‘ie alles wat een rooftop pool moet hebben. Uitzicht op de skyline, check. Verwarmd, check. Bar, check.

Italië – Domus Civita

Deze wordt wat lastiger, want dit ligt onder een huis in het kleine plaatsje Civita di Bagnoregio. Een verborgen zwembad dat wordt verlicht door lantaarns.

Thailand – The Library

Indrukwekkend, maar ook wat eng. In Koh Samui staat dit zwembad van The Trend Group, dat z’n rode kleur krijgt door de oranje, gele en rode tegels.

Montenegro – Aman Sveti Stefan Suite

Yep, dit hoort bij je hotelkamer. Een privé-zwembad met uitzicht op zee en een waanzinnig terras. De suite is trouwens verdeeld over twee etages. Wij zijn verkocht.

Zambia – Chongwe River House

Safari, cool. Een safari met uitzicht op de wilde dieren vanuit je zwembad, geniaal.

Los Angeles – Downtown LA Proper

Hetzelfde verhaal als het Gansevoort hotel, maar dan aan de westkust. Ongelooflijk uitzicht en je zwemt letterlijk tussen de wolkenkrabbers.