Het Amsterdam Dance Event op z’n meest luxe

Heb je nog een pak geld liggen en wil je met je voetjes van de vloer? Dan is dit even prijzige als ultieme verwenpakket tijdens het Amsterdam Dance Event voor jou.

Van 19 tot 23 oktober barst het Amsterdam Dance Event weer los. Dit gigantische festival van elektronische muziek strijkt elk jaar in oktober in de hoofdstad neer. Qua liveoptredens komen alle genres en subgenres van de elektronische muziek aan bod: in lekker zweterige clubnachten tot aan stadionoptredens aan toe.

Er zit ook een meer beschouwend aspect aan het ADE met paneldiscussies en lezingen betreffende de wereldwijde Electronic Dance Music-scene. In totaal zijn er ruim duizend evenementen op meer dan tweehonderd locaties!

Het Amsterdam Dance Event trekt zo’n 400.000 artiesten, professionals en muziekliefhebbes naar de stad!

Wil je daar onderdeel van zijn en heb je net een erfenisje gehad?

Dat is dit verleidelijke en exclusieve aanbod van het Amsterdamse Conservatorium Hotel voor jou. Ze hebben een ADE experience ontwikkeld waarbij feestgangers zich compleet laten gaan, maar toch fit en in conditie kunnen blijven én ongenadig in de watten worden gelegd.

Voor een miezerige €11.000 (mind you: dit is een vanafprijs) boek jij de ADE experience.

Dit krijg je voor je investering:

Twee nachten in de I Love Amsterdam Suite die is voorzien van een adembenemend dakterras. Een fles champagne staat – uiteraard gekoeld – op je te wachten.

Je ontvangt ook twee ADE Pro-passen, à €600 per stuk. Ze geven je onbeperkt toegang tot euh…alles.

In het hotel wacht je dagelijks een in-suite ontbijt met Bloody Mary’s. Voor je je in het nachtleven stort, ga je voor een pre-party diner bij Taiko Cuisine inclusief een sake arrangement. En het borrelen daarvóór behoorde ook al tot het arrangement. Dus het alcoholgehalte in je bloed wordt de hele dag door op niveau gehouden.

Anti-kater aanpak

Bang dat een katertje op de loer ligt? Geen paniek: Alle vormen van brakheid worden vakkundig weggewerkt tijdens de Ocean Deep Recovery Detoxifying Fatigue Fighter behandeling in de Akasha spa van het hotel.

Deze 75 minuten durende sessie verlicht vermoeidheid, verbetert de bloedsomloop en is zuiverend en ontgiftend. Het stimuleert het immuunsysteem en het lymfestelsel, herstelt het autonome zenuwstelsel en brengt je energetisch in balans. Kortom: je wordt weer helemaal jezelf en eigenlijk nog een stukje beter dan je ooit was!

Infuus!

Ook al zo prettig is de anti-katertherapie door ClausHoltz aesthetics. Je wordt in je suite aan een infuus gelegd met daarin een vitamine B12-booster die katerverschijnselen tegengaat, de huid zichtbaar verbetert en het immuunsysteem versterkt.

Toch nog zwakjes? Je hebt 24 uur per dag de beschikking over een herstelconciërge! En dan nog meer fijns: er is een privé-transfer naar de luchthaven en je mag tot 16.00 uur uitchecken.