Ga hier niet heen!

Als je toch besluit te reizen, zorg er dan voor dat je eerst deze anti-reisgids leest.

don't go there reis boek peter sterk

Diarree, ruzie met je vriendin, opgelicht worden door jan en alleman. Types als Floortje Dessing doen ons geloven dat het leuk is, maar reizen is een hel. 

Reizen is stressvol, vervelend en kost ook nog eens bakken vol geld. Malafide autoverhuurders, happy endings waar je niet om vroeg, het komt allemaal voorbij in de komische anti-reisgids Don’t Go There. Plus antwoorden op de vraag waarom je oordoppen mee moet nemen, en waar je niet moet wildplassen.

don't go there reis boek peter sterk

In reisprogramma’s en reisgidsen is iedereen knap, vriendelijk en bereid om je tas dragen. In werkelijkheid zien de meeste mensen er niet goed uit, doen ze slijmerig en stelen ze je tas. Don’t Go There laat de eerlijke kant van reizen zien. Mensen die aan het einde van de wereld wonen, wonen daar gewoon omdat ze geen zin hebben om terug te reizen. Dat geeft niet, maar het mag wel eens gezegd worden. 

In 33 korte verhalen neemt Peter Sterk, schrijver voor onder meer Dit Was Het Nieuws, je mee naar Thailand, Sri Lanka, Peru, Oeganda, India, Malta en Marokko. Herkenbaar voor iedereen die al eens gereisd heeft, leerzaam voor iedereen die nog op reis gaat. Maar bovenal is dit boek heel erg om te lachen.

don't go there reis boek peter sterk

Don’t Go There van Peter Sterk ligt nu in de boekhandels – €15