Aston Martin gooit het over een nieuwe boeg… villa’s

Hoewel Aston Martin vooral bekend staat om zijn luxe voertuigen van wereldklasse, neemt het Britse elite-merk ook regelmatig deel aan niet-autoprojecten.

Hiervoor werkten ze de afgelopen jaren samen aan van alles. Van een Girard-Perregaux horloge tot een racefiets, een Airbus ACH130-helikopter en een Brough Superior-motorfiets. Nu heeft Aston Martin zijn derde huis geshowd.

Dit volgt na een huis in Rhinebeck New York en luxe flatgebouw in Miami. Nu werkt het samen met VIBORA, een bekende naam in Japans onroerend goed, om een ​​moderne villa met vier verdiepingen te bouwen.

Gelabeld nr. 001 Minami Aoyama, is het huis met evenveel voorzieningen uitgerust als een vijfsterrenhotel. Waaronder (maar niet beperkt tot) een spa, een thuisbioscoop, een goed uitgeruste fitnessruimte en natuurlijk een ruime autogalerij die smeekt om een handvol Aston Martins. Daarnaast beschikt het over een ruime wijnkelder en een dakterras met een adembenemend uitzicht over Tokio.

De stijl van het huis is te danken aan de ontwerpers van het auto-merk. Aston Martin Chief Creating Officer, Marek Reichman, liet zich hierbij inspireren door de Tokio-cultuur. Interesse? Het opmerkelijke huis al is verkocht, maar er staan meer samenwerkingen als de nr. 001 op stapel met VIBORA.

Beeld: Aston Martin/VIBORA