Van WeWork en Elvis tot een Bowie-remake, de beste nieuwe trailers

Van een megalomane zakenman en de koning van rock & roll tot aan een Sundance-lieveling. Deze trailers zijn een must, zodat je weet wat je binnenkort op je to-do list moet zetten.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels

Volle bioscopen, filmmaatschappijen die hun release-schema’s nu eindelijk eens moeten afwerken én streamingdiensten die ook een niet aflatende stroom aan films en series op ons af blijven vuren. Geregeld zetten we de beste nieuwe trailers voor je op een rij. Dit is er weer zo een. Binnenkort te zien op het witte doek of gewoon in je woonkamer.

WeCrashed – vanaf 18 maart op Apple TV+

Apple TV+ heeft de volledige WeCrashed-trailer onthuld voor het aanstaande drama, met in de hoofdrollen Jared Leto en Anne Hathaway. De serie maakt zijn debuut op 18 maart met de eerste drie afleveringen. Het wordt dan gevolgd door nieuwe wekelijkse afleveringen, elke vrijdag. De trailer laat wat zien van het chaotische liefdesverhaal tussen WeWork-oprichters Adam Neumann en zijn vrouw Rebekah Neumann, en hoe het een belangrijke rol speelde in de ondergang van hun startup-bedrijf met een waarde van $47 miljard.

Elvis – vanaf 23 juni in de bioscoop

Warner Bros. heeft eindelijk de officiële Elvis-trailer onthuld voor Baz Luhrmanns aanstaande biografische muzikale drama over de King of Rock and Roll: Elvis Presley. De film, met Austin Butler en Tom Hanks in de hoofdrollen, belicht Presley’s opkomst naar het sterrendom en zijn invloed. Net zoals de gevolgen van zijn ongeëvenaarde roem tijdens het veranderende culturele landschap in Amerika. Maar ook zijn gecompliceerde relatie met manager kolonel Tom Parker (Hanks).

Downton Abbey: A New Era – vanaf 28 april in de bioscoop

Een nieuwe Downton Abbey-film, want ja, waarom niet? De voortzetting van de veelgeprezen historische dramaserie van ITV. De langverwachte filmische terugkeer van het wereldwijde fenomeen herenigt de geliefde cast terwijl ze op een reis naar Zuid-Frankrijk gaan om het mysterie van de nieuw geërfde villa te ontrafelen.

Pachinko – vanaf 25 maart op Apple TV+

Apple TV+ is bezig met een inhaalslag met dit familiedrama gebaseerd op de veelgeprezen roman van Min Jin Lee. De trailer toont het hoofdpersonage van Oscar-winnaar Youn Yuh-jung, Sunja, terwijl het verschillende stadia van haar leven belicht, verteld over vier generaties. Het plaagt de hartverscheurende momenten en opofferingen die ze moet doorstaan ​​om de erfenis van haar familie uit te dragen. Het internationale drama is vanaf vrijdag 25 maart te streamen met de eerste drie afleveringen.

Lucy and Desi – vanaf 4 maart op Amazon Prime Video

Prime Video heeft de officiële trailer van Lucy and Desi onthuld, de documentaire van Golden Globe-winnaar Amy Poehler, waarin het echte liefdesverhaal van het iconische tv-koppel Lucille Ball en Desi Arnaz centraal staat. De docu ging eerder dit jaar in première op het Sundance-filmfestival van 2022 en zal op 4 maart beschikbaar zijn voor streaming. De video, die je hieronder kunt bekijken, bevat een preview van echte audiotapes van de tv-legendes, evenals commentaren van Norman Lear, Carol Burnett, Bette Midler en meer.

The Contractor – vanaf april te streamen

Tarik Saleh’s (The Nile Hilton Incident) aanstaande actiethriller met in de hoofdrollen Chris Pine, Kiefer Sutherland en Gillian Jacobs. De video toont een soldaat die zich verraden voelt door het leger nadat ze hem onvrijwillig hebben ontslagen en zijn pensioen hebben stopgezet. Daarom heeft hij geen andere keuze dan zich aan te sluiten bij een particuliere militaire macht om in de behoeften van zijn gezin te voorzien. Prima zondagvermaak.

The Man Who Fell To Earth – vanaf eind april te streamen (NNB)

Showtime heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende sci-fi drama The Man Who Fell to Earth (eerder al met David Bowie verfilmd), met in de hoofdrollen Chiwetel Ejiofor, Naomie Harris en Bill Nighy. De serie staat gepland voor zijn debuut op zondag 24 april met de eerste twee afleveringen. Het is nog niet bekend welke Nederlandse zender of streamer ‘m oppikt. De trailer toont Ejiofor als een buitenaards wezen die op aarde arriveert in de hoop deze en zijn eigen planeet te redden. Hij moet samen met een wetenschapper samenwerken om het lot van beide werelden te veranderen.

Entertainment
De best scorende series van Prime video
Door Lisanne Meeder
Entertainment
Heat – De perfecte balans tussen stijl en r...
Door Jorrit Niels